Ucraina in bătălia pentru portalurile Terrei

„Ceea ce se petrece la ora actuală în lume, de-a lungul și de-a latul ei, este un fel de mare întrecere pentru a stăpâni energiile unor portaluri dimensionale. Foarte puțină lume știe că una dintre dublurile omenirii noastre, ca o lume paralelă aflată tot pe Pământ, este Lumea Eterică. În această lume eterică, bătălia Luminii împotriva întunericului a fost câștigată de decenii, însă timpul acolo se scurge altfel decât în lumea noastră.
Așa cum sunt prezentate și în diferite mituri și legende, dar și în prezent de către diferite persoane ce aparțin de comunități urmașe ale vechilor civilizații stinse, există încă multe locuri din lume pe unde se poate trece între lumi, nu doar înainte și înapoi în lumi paralele cu a noastră aici pe Pământ, ci și în alte lumi dincolo de planeta noastră…
Dacă vă amintiți, invazia din Irak din 2003, care a durat cu intermitențe până în 2011, n-a avut drept scop înlăturarea lui Saddam Hussein, ci a urmărit uzurparea acestuia pentru că doar așa americanii puteau intra în Irak. Această țară este una dintre cele aflate pe vechiul teritoriu al Mesopotamiei, unde din vechime există câteva portaluri, cel din Irak fiind principalul din acea zonă numit și Vortexul Zeiței.
În acest Vortex, este prezentă Energia Feminină care se poate conecta la alte Vortexuri ale Zeiței de pe planetă, cum este și cel din Ucraina. Practic, oriunde ați văzut că s-au dus americanii – chipurile în numele democrației și libertății! – să elibereze vreun popor de presupusul dictator de acolo, în realitate, pe ei îi interesa să dea jos acel regim – atenție! cu unele ca regimul din Egipt și din Libia americanii au colaborat pentru petrol și bani multe decenii – pentru a putea pune mâna pe locurile unde se află acele portaluri.

Ce interes au în acest sens oculții lumii?

Chiar și ei știu despre faptul că încet-încet, Energia Feminină va lua locul Energiei Masculine, făcând loc unei ere de pace și prosperitate pentru întreaga omenire, într-un viitor în care diferențele dintre săraci și bogați nu vor mai exista. Ori asta înseamnă ca oculții să piardă tot monopolul financiar și economic asupra lumii, ceea ce pentru ei este de neconceput. Ei au dominat lumea timp de sute de generații, instigând la războaie și tot felul de conflicte, care sunt specifice Energiei Yang masculine – acțiune, dominare, conflict, invadare, control și manipulare, etc. – și de-a lungul liniilor lor de urmași au transmis mai departe această trăsătură de atitudine. Oculții prin toate manevrele lor, nu au urmărit doar acapararea de resurse din atâtea țări pe care le-au invadat, cât mai degrabă să poată avea control asupra acestor zone unde se află vortexurile energiilor feminine, pentru a le stopa acțiunea și a controla liniile de deplasare prin asemenea portaluri.

Energia Feminină va lua locul Energiei Masculine

Dacă vă amintiți, de asemenea, în urmă cu câțiva ani în unele țări precum Irak, Afganistan sau Libia erau distruse sistematic, cu acordul tacit al noilor guverne marionetă puse acolo de americani, opere de artă vechi de mii de ani, precum și diferite alte artefacte valoroase. Locurile unde se aflau aceste opere de artă străvechi se aflau în apropierea unor vortexuri de energie feminină și a unor portaluri de trecere dimensională între lumi.
Și faptul concret că acum în Ucraina se derulează de mai multe luni acest conflict, este semnul că oculții au ajuns la ultima lor fază de disperare, pentru că între Ucraina și Insula Albă din Marea Neagră sunt cel puțin două portaluri, pe care rușii le protejează cu ajutorul celor din Pleiade.
Și dacă acest conflict încă se lungește, înseamnă că acele portaluri sunt extrem de valoroase și că accesul la ele al oculților trebuie stopat definitiv. S-ar putea să fie ultimele portaluri de pe Pământ, cele din Ucraina, prin care oculții să evadeze de pe Pământ pentru a evita astfel pedeapsa divină care-i așteaptă după ce toate aceste se vor fi terminat.”
Sursa: Revista COSMOS

Lasă un răspuns