• Planul de membru revelatio nivel - UCENIC este un plan gratuit care ofera acces la materiale si cursuri aferente acestui nivel. Mai este numit si nivel probationist. Tu ne probezi pe noi, noi te probam pe tine. Daca rezonezi cu ceea ce invatam in aceasta scoala hermetica, poti merge mai departe pentru a accesa urmatoarele niveluri, cu beneficiile si responsabilitatile aferente. Durata planului UCENIC este de 1 an si este GRATUIT. Nu va fi debitat in nici un fel cardul tau pana nu alegi TU un plan superior.
  Planul de membru revelatio nivel - STUDENT este un plan de studiu care ofera acces la materiale si cursuri aferente acestui nivel + cele de nivel inferior. Mai este numit si nivel de baza. Ca student, inseamna ca ai parcurs nivelul de proba al ucenicului si ai inteles pe deplin rolul acestei academii de studiu hermetic. Durata planului STUDENT este de 1 an si este sustinut prin contributia sumei de 197$. (Suma este in dolari pentru ca procesatorul nostru de plati nu accepta inca ron) Suma este retrasa odata si nu exista plata recurenta. Ceea ce inseamna ca dupa expirarea planului, trecerea la un alt nivel iti apartine in totalitate.
  Planul de membru revelatio nivel - MENTOR este un plan de studiu care ofera acces la materiale si cursuri aferente acestui nivel + cele nivelelor inferiore. Ca mentor, inseamna ca este deja familiarizat cu studiile hermetice facute in aceasta scoala si poti sa fii un indrumator pentru ucenici. Durata planului MENTOR este de 1 an si este sustinut prin contributia sumei de 197$. (Suma este in dolari pentru ca procesatorul nostru de plati nu accepta inca ron) Suma este retrasa odata si nu exista plata recurenta. Ceea ce inseamna ca dupa expirarea planului, trecerea la un alt nivel iti apartine in totalitate.
  Planul de membru revelatio nivel - PROFESOR este un plan de studiu care ofera acces la materiale si cursuri aferente acestui nivel + cele nivelelor inferiore. Ca mentor, inseamna ca este deja familiarizat cu studiile hermetice facute in aceasta scoala si poti sa fii un indrumator pentru ucenici. Durata planului MENTOR este de 1 an si este sustinut prin contributia sumei de 197$. (Suma este in dolari pentru ca procesatorul nostru de plati nu accepta inca ron) Suma este retrasa odata si nu exista plata recurenta. Ceea ce inseamna ca dupa expirarea planului, trecerea la un alt nivel iti apartine in totalitate.
  Planul de membru revelatio nivel - GHID este un plan de studiu care ofera acces la materiale si cursuri aferente acestui nivel + cele nivelelor inferiore. Ca si ghid, inseamna ca esti un veteran al academiei de studii hermetice si poti face parte din conducere si luare de decizii. Durata planului GHID este de 1 an si este sustinut prin contributia sumei de 197$. (Suma este in dolari pentru ca procesatorul nostru de plati nu accepta inca ron) Suma este retrasa odata si nu exista plata recurenta. Ceea ce inseamna ca dupa expirarea planului, trecerea la un alt nivel iti apartine in totalitate.
  Planul de membru revelatio nivel - MAESTRU este un plan de studiu care ofera acces la materiale si cursuri aferente acestui nivel + cele nivelelor inferiore. Ca maestru, divii initiator in hermetism pentru cei din nivelurile inferioare. Durata planului MAESTRU este de 1 an si este sustinut prin contributia sumei de 197$. (Suma este in dolari pentru ca procesatorul nostru de plati nu accepta inca ron) Suma este retrasa odata si nu exista plata recurenta. Ceea ce inseamna ca dupa expirarea planului, trecerea la un alt nivel iti apartine in totalitate.

  Select a Payment Method

  No payment methods are available for the selected subscription plan.
 • Payment Details