Focul lui Ilie si LGBT

Dragi prieteni, am tot ezitat sa vorbesc despre un subiect atat de controversat in zilele noastre, totusi, ceea ce traim astazi, nu imi da pace deloc.

Cand in feed-ul de pe facebook mi-a aparut acest proverb:

(” Cel caruia ii permitem mai mult decat i se cuvine, vrea mai mult decat i se permite.”)

mi-am amintit pozitia mea de acum 10-15 ani in urma fata de o comunitate ce se considera minoritara si discriminata.

Cand in vreme ce optiunile de gen pareau a trece dincolo de firescul naturii, si femeia se simtea barbat, iar barbatul femeie, am zis: “nu e treaba mea ce fac oamenii in intimitatea lor”.

Nu e treaba mea sa judec si ca urmare, asa cum eu sunt tolerat pentru defectiunile mele din fabrictie, la fel pot sa tolerez si eu.

Insa constat, cu trecerea timpului, ca toleranta nu mai este suficienta

Constat ca a venit vremea cand fiecare dintre noi trebuie sa decida daca este grau sa neghina. Daca este bob plin si hranitor sau pleava de luat in vant. Daca este matur si vrednic de granar sau corcituri irelevante si nefolositoare?

De tabara in care ne vom pozitiona, depinde soarta noastra viitoare.

Considerand ca pot tolera ceea ce nu inteleg, sau chiar daca inteleg nu trebuie sa si accept acel lucru, m-am pozitionat adesea in favoarea minoritatilor tocmai pentru a echilibra mediul social.

Daca intr-un grup, ideile se coagulau intr-o anumita directie majoritara si ramaneau 1 sau 2 in minoritate, eu treceam de partea minoritatii cautand argumente de echilibru.

Astazi, una dintre aceste minoritati nu se mai multumesc cu permisivitatea si toleranta, si vor sa impuna majoritatii si firescului, normalitatea anormala care da peste cap legile firesti ale naturii.

Astfel ca, imi pare rau sa o spun, si risc blocarea acestui material poate chiar si a intregului canal pentru faptul ca trebuie sa declar ca incep sa nu mai tolerez.

Sunt nevoit sa ma declar IMPOTRIVA celor ce se incumeta sa schimbe LEGEA.

 • 24. Cele zece coarne inseamna ca din imparatia aceasta se vor ridica zece imparati. Iar dupa ei se va ridica un altul care se va deosebi de inaintasii lui si va dobori trei imparati.
 • 25. El va rosti vorbe de hula impotriva Celui Preainalt, va asupri pe sfintii Celui Preainalt si se va incumeta sa schimbe vremurile si legea; si sfintii vor fi dati in mainile lui timp de o vreme, doua vremuri si o jumatate de vreme.
 • 26. Apoi va veni judecata si i se va lua stapanirea, care va fi prabusita si nimicita pentru totdeauna.

Sunt nevoit sa NU MAI TOLEREZ. Sunt nevoit sa imi exprim atat ingrijorarea cat si scarbirea fata de aceasta fata hidoasa a unui sistem scrantit si dezaxat, adica sarit de pe axa fireasca a naturii, si al carui tupeu a crescut incat sa ma oblige pe mine aliniat in firescul naturii, sa devin ANORMAL.

Intr-o vreme, inceputul secolului XIX spre sec XX, exista o grupare filosofico-religioasa numita Adventisti de Ziua a saptea care raspandeau cu sarg, ADEVARUL PREZENT.

Astazi, aceasta grupare inca exista dar s-a transformat in Biserica si a pierdut legatura cu Adevarul prezent.

Imi pare rau sa o spun, dar cee acea ce odata reprezenta o flacara in intuneric, azi reprezinta o lumina stinsa. La inceputurile ei, filosofia acesteia s-a raspandit ca focul in miriste pentru ca fata de slujbele ritualice bisericesti, Adventistii rationau cuvantul biblic. Am crescut cu acest “adevar” si in cercurile inchise se vorbea de Noua Ordine Mondiala inca din 1980, iar evenimentele pe care generatia noastra le-a trait in vremea coronavirusului, erau prezentate in anii 80 ca evenimente final din viitor.  Imi pare rau sa o spun ca adventistii de azi, nu mai sunt cei din deceniile anterioare.

Si-au pierdut si filosofia si adevarul prezent.

Astazi, adevarul prezent este predicat la televiziuni, la radiouri, pe retele sociale, in piete, dar cei care odinioara tineau o faclie ca lumina in intuneric, astazi umbla cu o lumina stinsa demult si fara caldura transfomatoare a inimii.

Insa nu despre asta vreau sa vorbesc. Aceasta a fost doar o mica remarca a faptului ca in anii 80 nu se stia de HAARP, care schimba vremea, nu se stia de armele biologice care pot schimba vremurile, nu se vorbea de LEGE ci de lege.

Am scris aceasta pentru a se vedea diferenta.

LEGEA nu poate fi incalcata de omul obisnuit. Legea insa, e facuta pentru a fi incalcata si schimbata.

LEGEA spune soarelui cand sa apuna si cand sa rasara.  Spune semintei cazuta in pamant sa creasca si  sa strapunga crusta de deasupra ei, ridicandu-se spre soare.

Legea, spune sa nu minti, dar totusi multi o folosesc, ba chiar datatorul legii te mai invata sa minti.

Legea spune sa cinstesti parintii, si totusi vedem cazuri in care copii isi ucid parintii.

LEGEA spune cand e luna noua si cand e plina. Ea decide mersul constelatiilor, pentru care omul obisnuit NU ARE NICI O PUTERE, nici daca ar vrea sa schimbe ceva din aceasta lege.

In schimb, legea data de om pentru om, poate fi si incalcata si schimbata. Legiuitorul poate la randul sau sa fie judecat dupa o alta lege si condamnatul sa devina legiuitor.

Intr-un alt plan, intr-o alta ierarhie, LEGEA nu poate fi schimbata sau incalcata decat de cei care se afla in acelasi plan.

Ma intelegeti?

O planta poate sa actioneze doar in planul ei de existenta dar nu are putere asupra planului superior, cel animal care poate decide sa o calce sau sa o manance.

Un animal poate sa actioneze doar in planul sau de existanta. Mai este numita Legea junglei, in care cel mai tare supravietuieste. Legea supravietuirii. Acolo animalul poate decide in plan vegetal, un plan inferior, poate jongla in planul animal dar nu are putere asupra planului uman.

Aici, omul face legea si pentru animal si pentru  vegetal.  Poate jongla in legi guvernamentale, sa dea unele noi,sa anuleze altele vechi, sa judece dupa legile date, sa condamne sau sa gratieze, dar nu are putere asupra planului divin. Un plan superior fata de existenta umana si pentru care omul NU POATE FACE NIMIC, nici daca ar voi.

In acest plan, pamantul ca fiinta vie, actioneaza intr-o LEGE.

Sustine toate planurile existente pe el, si se supune unei LEGI superioare lui.

Daca in toata aceasta existenta, LEGEA spune ca exista parte barbateasca si parte femeiasca ca norma de inmultire si stapanire a pamantului, cum sa vin eu sa ma aliniez unei NON-LEGI care face vraiste toata aceasta existenta INCUMETANDU-SE SA SCHIMBE LEGEA.

 • 27. Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.
 • 28. Dumnezeu i-a binecuvantat si Dumnezeu le-a zis: „Cresteti, inmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l; si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului si peste orice vietuitoare care se misca pe pamant.”

Dragi oameni.

 • Si in cer s-a facut un razboi. Mihail si ingerii lui s-au luptat cu balaurul. Si balaurul cu ingerii lui s-au luptat si ei, (Apoc.12:7)

In Biblie exista 276 de referiri cu privire la RAZBOI. Si lumea, decand este ea, o duce din razboi in razboi.

Ca o definitie subra si sinistra asupra razboiului asa cum il cunoastem noi, cineva spunea:

Razboiul este o batalie in care niste tineri care nu se cunosc si nu se urasc, se omoara intre ei pentru niste batrani care se cunosc si se urasc dar nu se omoara.

Si totusi, eu si cu tine, avem 3 optiuni.

1 – sa aleg a lupta in tabara castigatore

2 – sa aleg a lupta in tabara fara sanse si pierzatoare

3 –  sa aleg a ramane neutru.

Bun…. Pentru fiecare optiune sunt necesare cunostinte. Informatia stapaneste situatia. Pai de unde sa stiu eu care este echipa castigatoare? Ca vine tavalugul si s-a dus pe apa sambetei toata speranta de castig si ma pomenesc in echipa pierzatoare.

De unde sa stiu eu ca lupt in echipa pierzatoare pentru ca nimeni nu pleaca la razboi fara ATU-ul secret pe care se bazeaza.  Daca ar sti de la inceput ca pierde, gaseste el o cale de fofileala.

Si da… as vrea sa raman neutru, dar vin astia si ma obliga sa ma vaccinez. Vin astia si ma obliga sa merg pe front. Vin astia care se cunosc si se urasc sa ma oblige pe mine sa lupt cu cineva pe care nu il cunosc si nici nu il urasc. Si da.. eu as vrea sa raman neutru, dar nu pot.

Informatia stapaneste situatia.

Pentru a focaliza putin tabloul la care incerc sa ma refer, as vrea sa urmarim impreuna un text biblic din apocalips 13 . Incepem de la versetul 4 pentru a intelege putin contextul

 • 4. Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: „Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?”
 • 5. I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni.
 • 6. Ea si-a deschis gura si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu, sa-I huleasca Numele, cortul si pe cei ce locuiesc in cer.

(retineti aspectul. Scena asta are loc IN CER, nu pe pamant. Departe de vazul omului obisnuit de pe pamant).

 • 7. I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruie. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam.

(deci aici incepem sa vedem, dar nu pricepem mare lucru privind razboiul)

 • 8. Si toti locuitorii pamantului  (hop?…. abia acum apar pamantenii in décor) i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a fost junghiat.
 • 9. Cine are urechi sa auda!

Hai sa lamurim putin tabloul.

In cer este razboi. Aia acolo se bat, se casapesc, stiu ei de ce. NOI NU.

Ca urmare a razboiului, noroadele si neamurile de pe pamant sunt victime colaterale.

LOCUITORII PAMANTULUI, se inchina UNEI FIARE. Dar care locuitori?

Toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii.

Pai si cum /// si eu cu cine votez?

Pai de unde sa stiu eu daca am fost sau nu inscris in cartea echipei castigatoare inca de la intemeierea lumii?  Si cine sunt aia CARE sunt scrisi si aia care NU sunt scrisi pe lista?

Iata:

 • 7. Si in cer s-a facut un razboi. Mihail si ingerii lui s-au luptat cu balaurul. Si balaurul cu ingerii lui s-au luptat si ei,
 • 8. dar n-au putut birui; si locul lor nu li s-a mai gasit in cer.
 • 9. Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui.

Iata graul si neghina din pilda lui Isus. Toti impart acelasi pamant.

Unii, aia creeati parte barbateasca si parte femeiasca, cei facuti LA INTEMEIEREA ACESTEI LUMI, carora li s-a dat dreptul si LEGEA sa creasca si sa se inmulteasca, astia au fost inscrisi ca locuitori ai acestei lumi, cu drepturi de STAPANI.

 • Apoi Dumnezeu a zis: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra; el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant.” (Fac.1:26)

Dar la un moment dat, tot pe acest pamant au fost aruncati si aia care AU FOST STERSI din carte si “locul lor nu li s-a mai gasit in cer.”

Conform textului din Apocalips 13:8, astia sunt cei care SE INCHINA FIAREI a carei putere de stapanire asupra pamantului a fost limitata la 42 de luni.  (nu calculati lunile dupa calendarul pamantesc pentru ca nu va iese. Asta face parte din alt capitol. Asta cu calculele datelor profetice)


4. Si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: „Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?”

 • 5. I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni.

Speriati ca nu se pot lupta cu fiara, SE INCHINA si daca nu o face pe fata, macar nu o infrunta. O TOLEREAZA.

Ma intreb, ce groaza va fi pe astia dupa ce se vor termina cele 42 de luni profetice  de stapanire a fiarei.

Sfintii, vor fi biruiti. Li se va inchide gura. Vor fi redusi la tacere. 

Tabloul final este prezentat in apocalips 19

 • 17. Apoi am vazut un inger care statea in picioare in soare. El a strigat cu glas tare si a zis tuturor pasarilor care zburau prin mijlocul cerului: „Veniti, adunati-va la ospatul cel mare al lui Dumnezeu,
 • 18. ca sa mancati carnea imparatilor, carnea capitanilor, carnea celor viteji, carnea cailor si a calaretilor si carnea a tot felul de oameni, slobozi si robi, mici si mari!”
 • 19. Si am vazut fiara si pe imparatii pamantului si ostile lor adunate ca sa faca razboi cu Cel ce sedea calare pe cal si cu oastea Lui.
 • 20. Si fiara a fost prinsa. Si, impreuna cu ea, a fost prins prorocul mincinos care facuse inaintea ei semnele cu care amagise pe cei ce primisera semnul fiarei si se inchinasera icoanei ei. Amandoi acestia au fost aruncati de vii in iazul de foc care arde cu pucioasa.

Da… stiu. Este un subiect foarte nepopular azi, si un subiect restrictionat. Dar atunci cand planul luptei te cuprinde in sfera lui si nu poti urca in sfera neutra (asta este de preferat), atunci, esti nevoit a lupta pentru supravietuire. 

In Istoria lumii, cei aruncati pe pamant au cautat sa schimbe legea si au adus numai nenorociri.

In cartea lui Enoch, aflam ca  “stelele” cazute din cer, pasteau impreuna cu ceilalti tauri astfel incat nu se putea face diferenta de origine.

Insa la un moment dat, acestia au inceput sa se impreuneze cu rasa pamanteana si au dat nastere altor dobitoace.

S-au incumetat sa schimbe LEGEA… si au aparut uriasi care devorau tot ce le sta in cale si tot nu se mai saturau.    

Asa ca si tablou, ca sa urmarim scena, avem CEI INSCRISI LA INTEMEIEREA LUMII –  RASA UMANA formata din Parte barbateasca si parte femeiasca

CEI STERSI – aruncati pe pamant –  RASA STELARA impotrivitoare LEGII

Si cei aparuti ULTERIOR prin mixtiunea celor 2 rase. Aparitie de fiinte care NU AU FOST INSCRISI DE LA INTEMEIREA LUMII.

Aparitii ulterioare. Corcituri cum le mai numim noi.

Astia se vor inchina fiarei conform textului din Apocalips.

Cand depravarea a ajuns sa strice echilibrul naturii, aceasta a reactionat si s-a produs un Mare Potop, nimicind civilizatia.

Dupa inca niste sute de ani, Samanta asta infectata a crescut si a umplut doua mari orase: Sodoma si Gomora.

 • 1. Cei doi ingeri au ajuns la Sodoma seara; si Lot sedea la poarta Sodomei. Cand i-a vazut Lot, s-a sculat, le-a iesit inainte si s-a plecat pana la pamant.
 • 2. Apoi a zis: „Domnii mei, intrati, va rog, in casa robului vostru, ca sa ramaneti peste noapte in ea si spalati-va picioarele; maine va veti scula de dimineata si va veti vedea de drum.” „Nu”, au raspuns ei, „ci vom petrece noaptea in ulita.”
 • 3. Dar Lot a staruit de ei pana au venit si au intrat in casa lui. Le-a pregatit o cina, a pus sa coaca azime si au mancat.
 • 4. Dar nu se culcasera inca, si oamenii din cetate, barbatii din Sodoma, tineri si batrani, au inconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colturile.
 • 5. Au chemat pe Lot si i-au zis: „Unde sunt oamenii care au intrat la tine in noaptea aceasta? Scoate-i afara la noi, ca sa ne impreunam cu ei.”
 • 6. Lot a iesit afara la ei, la usa, a incuiat usa dupa el
 • 7. si a zis: „Fratilor, va rog, nu faceti o asemenea rautate!
 • 8. Iata ca am doua fete care nu stiu de barbat; am sa vi le aduc afara si le veti face ce va va placea. Numai nu faceti nimic acestor oameni, fiindca au venit sub umbra acoperisului casei mele.”
 • 9. Ei au strigat: „Pleaca!” Si au zis: „Omul acesta a venit sa locuiasca aici ca un strain, si acum vrea sa faca pe judecatorul. Ei bine, o sa-ti facem mai rau decat lor.” Si, impingand pe Lot cu sila, s-au apropiat sa sparga usa.
 • 10. Dar barbatii aceia au intins mana, au tras pe Lot inauntru la ei in casa si au incuiat usa.
 • 11. Iar pe oamenii care erau la usa casei i-au lovit cu orbire, de la cel mai mic pana la cel mai mare, asa ca degeaba se trudeau sa gaseasca usa.
 • 12. Barbatii aceia au zis lui Lot: „Pe cine mai ai aici? Gineri, fii si fiice si tot ce ai in cetate: scoate-i din locul acesta.
 • 13. Caci avem sa nimicim locul acesta, pentru ca a ajuns mare plangere inaintea Domnului impotriva locuitorilor lui. De aceea ne-a trimis Domnul, ca sa-l nimicim.”

Din cauza acelorasi patime NEFIRESTI, impotriva legii, Sodoma si Gomora si-au atras FOCUL nimicitor.

In cetate era un om care merita sa fie salvat.

 • Citim in gen 19:12 – Barbatii aceia au zis lui Lot: „Pe cine mai ai aici? Gineri, fii si fiice si tot ce ai in cetate: scoate-i din locul acesta.
 • 13. Caci avem sa nimicim locul acesta, pentru ca a ajuns mare plangere inaintea Domnului impotriva locuitorilor lui. De aceea ne-a trimis Domnul, ca sa-l nimicim.”

Stiti cati a reusit sa scoata Lot din Sodoma?

3. doua fete  si sotia. Insa aceasta din urma a privit cu regret in urma si a inghetat pe loc. Astfel a ramas doar Lot si cele 2 fete ale sale, suflete ferite de focul nimicitor.

Atat de mare era orbirea incat Lot nu a reusit sa isi convinga familia sa iasa din cetate.

Arc peste timp, se pare ca Samanta asta este greu de starpit, si acum VOR DREPTURI.

In biblie, exista un personaj asociat cu focul. Stiti care e?

Se numeste Ilie.

Este prezentat ca un profet ce a stat ca un ghimpe in coasta regelui Ahab, un initiat hermetic ce avea puterea de a manipula fortele naturii.

Intr-un pariu cu cu alti prooroci care slujeau lui Baal, ii provoaca la o intrecere privind fabricarea de foc.

Conform mitologiei canaanito-feniciene, Baal este fiul zeului El și fratele zeului Yam și al zeiței Anat, precum și soțul zeiței Ashtoret. In biblie cunoscuta ca Astarteea. Baal este privit în miturile canaanite-feniciene și arameice siriene ca un erou, războinic fără prihană, purtând un coif cu coarne (simbol al fertilității), care ține într-o mână un toiag, iar în celalaltă un fulger.

Evreii au venit in contact cu inchinarea la Baal cand au ajuns in Canaan prin anul 1473 i.d Hr. Închinarea la Baal abunda în ritualuri sexuale, si era principalul obiect al inchinarii, considerant ca astfel Baal este trezit si facea ca holdele sa creasca si sa aduca abundenta.

Folosindu-se de credinta ca Baal tine in mana un fulger, Ilie ii provoaca pe acesti profeti ca sa demonstreze ca pot face sa coboare foc din mana lui Baal prin ritualurile lor.

Astfel, proorocii lui Baal accepta provocrea, si in jur de 450 de sustinatori ai practicilor se apuca de treaba.

Ilie… singur.

Dupa o zi intreaga de ritualuri si orgii, Ilie prinde glas si incepe sa isi bata joc de ei. “Strigati tare, fiindca este dumnezeu; se gandeste la ceva, sau are treaba, sau este in calatorie, sau poate ca doarme, si se va trezi.””

Apoi, se apuca el de treaba.

Face altarul, ritual, tot treaba rost, isi activeaza energia potrivita si hop, raportu biblic spune ca a cazut foc din cer si a mistuit arderea de tot, lemnele, pietrele si pamantul, si a supt si apa care era in sant. Apa pe care proorocii lui Baal, la cerinta lui Ilie au pus-o pe altar.

Intr-o alta ocazie, imparatul Ahazia trimite o garnizoana de mercenari sa il prinda pe Ilie sa il aduca la curtea regala.  Insa acesta, singur, se foloseste de “arma sa secreta” si face sa coboare foc din cer si ii nimiceste pe toti.

Cand vrut sa se desparta de slujitorul sau Elisei,  si sa se mute in alta parte, isi cheama taxiul care vine sub forma unui car de foc, il ia si dus a fost.

Insa influenta lui s-a perpetuat peste ani, astfel incat, in timp ce Isus cu ucenicii sai au vrut sa intre intr-un sat al samaritenilor, acestia nu i-au primit si atunci, s-a aprins mania in ucenici si  au cer sa se coboare foc din cer asa cum a facut Ilie, ca sa nimiceasca tot satul. Isus ii opreste spunand: “Nu stiti de ce duh sunteti manati.”

Acum hai sa vedem ce este sau ce inseamna aceasta reprezentare a lui ILIE, care este prezentat ca un premergator inaintea Regelui.

אליהו

Literele Ebraice care formeaza acest nume are urmatoarea insemnatate ezoterica:

א Tata

ל Sacrificiu

י ordine

ה religie

ו  (Vav ) libertate

Intelesul ezoteric al codului Ilie, inseamna “Sacrificiul Tatalui pune ordine in religie pentru a se elibera”

Dragi oameni.

Natura pastreaza o ordine fireasca ce ii permite existenta si perpetuarea. Natura creeaza dar si nimiceste.

Apa care bate in malurile abrupte, erodandu-le modifica in timp structura malului, distrugand dar si creind in acelsi timp.

Vulcanii creeaza noi structure de relief nimicind alt structuri.

Cand ceva ii sta in cale, ea distruge. Cand ceva o ajuta in planul ei, ea rasplateste.

Cand ceva, sau cineva, intervine in ORDINEA FIREASCA a lucrurilor, ea este dispusa la a face sacrificii pentru a se elibera de cauza ce intervine in LEGEA sa.

Dragi oameni, cand LEGEA naturii spune ca viata vine printr-o MAMA si un TATA, si intre acestia exista egalitate prin complementaritate nu prin asemanare, a schimba aceasta LEGE fireasca intr-o lege discriminatorie numind astfel parintele 1 si parintele 2, treci pe unul mai sus si pe altul mai jos, rupand egalitatea si vizand chiar viata ca perpetuare in existenta umana, inseamna violarea legii, inseamna impotrivire in fata Naturii, si inseamna ca ne atragem reactia ei naturala asupra nostra, pentru a ne distruge,

Astazi, cand foarte multi tineri simt presiunea sociala uriasa de a fi in trend, de a acepta anormalul pentru a Evita marginalizarea sociala, este timpul de a alege tabara potrivita.

Razboiul este prea sus pentru a ne putea ridica deasupra lui si a ramane neutri.  Eu am optat si optez incontinuare pentru aceasta pozitie de neutralitate, insa atunci cand situatia cere alegerea unei tabere, hai sa o alegem pe cea castigatoare.

Fii conectat si binecuvantat!….

Lasă un răspuns