NIVEL Dezvoltare spirituala Dezvoltare persoanala Dezvoltare materiala SOCIAL
UCENIC – Hermetismul sub lupa inteleptilor
– Modul Introducere in stiintele ezoterice
– Modul filosofic
– Modul Gandirea fluida (noetica) – Cel putin Doua indemanari din domeniul Arte si mestesuguri – Participare cel putin la o actiune sociala de o zi organizata local (igienizare oras, actiune umanitara, etc)
STUDENT Simbolistica
Kabala I
Astrologie I
Initierea I si II in Hermetism
Stima de sine
Psihologie I
– Cel putin Doua indemanari din domeniul Natura – Participare cel putin la o tabara Revelatio de 3 zile
– Ajutor la organizarea si desfasurarea unui program de tip probationist
MENTOR Arta alchimica
Kabala II
Astrologie II
Initierea III si IV in Hermetism
Psihologie II
Reiki I
Cel putin Doua indemanari din domeniul Sanatate Participare la cel putin 2 tabere revelation de 3 zile din care una sa fie In echipa de organizere si conducere si sa coordoneze cel putin un department al taberei
PROFESOR Lidership
Initierea V si VI in Hermetism
Modul – Detectiv in vieti anterioare
Modul- Limbajul luminii
– Reiki II
– Pregatirea si predarea unui curs de tip probationist
2 indemanari la alegere, diferite de indamanarile obtinute la nivelurile anterioare. – Participare la cel putin 2 tabere revelatio ca si profesor de curs, al unui domeniu / curs pe care il stapaneste cel mai bine.
– Participare la I tabara intineranta
GHID Studii din Daniel si Apocalips
Initierea VII si VIII in Hermetism
Comunicare
Modul citirea chipului
alte 2 Indemanari la alegere – Participare la o tabara intineranta ca si ghid
– Participare la o tabara de specializare de 5-7 zile.
MAESTRU Initierea IX si X in Hermetism Dezvoltare persoanala Alte 2 indemanari la alegere diferite de nivelurile anterioare – Participare la o tabara de supravietuire de cel putin 3 zile.

Bine ati venit la

Academia Revelatio

Locul numit

ACAS

(Academia de Cercetare si Aprofundare a Spiritului)

Si pentru ca orice calatorie incepe cu primul pas, te invit la un tur de recunoastere si explorare a platformei noastre de cursuri. 

Ce ofera platforma Revelatio?

– In primul rand iti ofera un pland de studiu sistematic prin programa de invatare oferita in mod gratuit.

– In al doilea rand iti ofera posibilitatea de a avansa ierarhic in “grade” de studiu care ofera la randul lor beneficii dar si responsabilitati.

– In al treilea rand iti ofera o retea sociala si o comunitate de prieteni care au aceleasi cautari, acelasi pasiuni si aceleasi aspiratii ca si tine.

– Si nu in ultimul rand, iti ofera un loc in care tu la randul tau sa iti poti creea si lansa propriul tau proiect, propriul tau curs sau serviciu pe care sa il vinzi comunitatii la pretul dorit de tine sau sa il oferi in sistem barter contra altor cursuri, servicii sau produse.

Ce trebuie sa fac in primul rand?

– Sa mergi la “sign up” sau “inscriere” si sa iti faci un cont, luand la cunostinta “termenii si conditiile noastre”, cat si “acordul de prelucrare a datelor personale” conform GDPR.

M-am inscris, ce fac acum?

– Te autentifici cu username-ul si parola stabilite la inregistrare

– In pagina “MATERIALE” vei gasi mereu resurse care se adauga constant fiind rezervate exclusiv membrilor revelatio.

– Poti alege ce curs vrei sa parcurgi, chiar daca nu face parte din programa Revelatio. In acest caz, este posibil ca autorii cursurilor sa ofere cursul contracost.

De ce sa aleg cursurile programei Revelatio?

– Pentru ca fiind cursant Revelatio te integrezi intr-o comunitate care in functie de gradele obtinute, ai o serie de beneficii dar si responsabilitati care iti vor creste stima de sine si propria valoare.

– Pentru ca este mai simplu sa inveti intr-un mod ghidat cu microtinte si task-uri  care dubleaza motivatia decat sa “ratacesti” haotic in cautarea sensului logic si sa te incerce frustrarea ca nu raspund nevoilor tale.

In curand vor fi definitivate caietele de lucru al fiecarui nivel in asa fel incat tu sa ai o evidenta clara a ceea ce ai acumulat si ce mai ai de rezolvat.

 

Leave a Reply