0.00 (0 Rating)
Curs de noetica aplicata “Gandirea libera in procesul creativ”
Categories: Uncategorized
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media
Course Info
Curriculum
Reviews
About Course
!-- wp:paragraph --

La ce ma ajuta Noetica?

!-- /wp:paragraph -- !-- wp:paragraph --

Parintii care au copii intre 3-10 ani, se confrunta adesea cu epuizare fizica, mentala si psihica pentru ca frecventa cu care pamantul isi modifica vibratia, este mult mai rapida decat capacitatea organismului de a se adapta. Copiii nu mananca, parintii intra in panica, copiii au un ritm mai alert al vietii, parintii nu pot tine pasul. O modificare a gandirii, a credintelor si ancorelor va produce minunea.

!...

La ce ma ajuta Noetica?

Parintii care au copii intre 3-10 ani, se confrunta adesea cu epuizare fizica, mentala si psihica pentru ca frecventa cu care pamantul isi modifica vibratia, este mult mai rapida decat capacitatea organismului de a se adapta. Copiii nu mananca, parintii intra in panica, copiii au un ritm mai alert al vietii, parintii nu pot tine pasul. O modificare a gandirii, a credintelor si ancorelor va produce minunea.

Nu... nu exteriorul se schimba si raportarea ta la exterior.

Noetica te ajuta sa faci acest lucru.

Te confrunti cu o uriasa concurenta pe piata si simti ca nu poti tine pasul cu noile tendinte si oferte, iar afacerea ta intra in declin.  Cursul de noetica iti ofera peste 30 de metode creative prin care iti vei trece provocarea ta, iar mintea iti va oferi solutii uimitoare.

Simti ca locul de munca este ca o inchisoare si te simti constrans/a din toate partile. Ok... schimband modul incare te raportezi la locul de munca, vei gasi eliberarea. Noetica iti va deschide noi cai, si raze de lumina care te va ajuta sa fii tu insati/insuti.

Simti ca nu ai un rost. Simti ca vrei mai mult de la viata dar nu stii de unde sa incepi. Metodele prezentate in cea de a 3-a parte a cursului, iti ofera multime de variante. Alege varianta potrivita pentru tine si mergi spre expansiune.

In acest curs de noetica gandirea libera, vei descoperi tehnici care pot fi aplicate din diverse domenii ale vietii, pentru a rezolva o provocare si a trece la un alt nivel. Sa dau cateva exemple:

Cand vrei sa imbunatatesti un serviciu sau produs, cand vrei sa imbunatatesti relatia de cuplu sau cand vrei sa iti surprinzi prietenii la o petrecere inedita , foloseste instrumentul de lucru prezentat in lectia "cutia cu idei".

Cand vrei sa vezi si alt punct de vedere. Cand vrei sa iesi din tipare si organizezi un eveniment diferit. Cand vrei sa intri pe piata cu ceva diferit fata de ceea ce exista - foloseste tehnica prezentata in curs: "cealalta fata a monedei".

Cand vrei sa faci o schimbare semnificativa in viata ta. Cand vrei ca relatiile (amoroase, familiale, sociale, profesionale) sa capete un alt gust - foloseste tehnica disecarii si reconfigurarii prezentata in curs.

Cand te afli intr-un impas si nu stii incotro sa o iei. Cand te napadesc nesigurante si indoieli. Cand vezi in fata nori negri si nu vezi nici o cale de iesire. Cand vrei sa iesi castigator dintr-o confruntare (politica, religioasa, de sindicat, etc) -  foloseste tehnica "campului de forta" prezentata in acest curs de noetica gandirea libera.

Cand vrei sa intri in legatura cu subconstientul si sa gasesti raspunsuri acolo. Cand vrei sa intri in inconstientul colectiv si sa cauti raspunsuri. Cand vrei sa vindeci traume, ancore sau stari depressive, ale tale sau ale cuiva drag - cauta lectia "Calmarea" din cursul de Noetica si folostete tehnicile prezentate. Te va ajuta enorm.

Daca ai o echipa pe care vrei sa o motivezi, sa o ajuti  sa lucreze impreuna. Sa  faci un grup sa functioneze ca unul intr-o anume directie. Cand vrei pur si simplu sa faci altceva decata braistorming - folosete "Efectyl Stravinsky" prezentat in curs.

Am dat cateva idei si sugestii, insa aplicand tehnicile, vei capata indemanarea de a sti intuitiv, instinctual, ce tehnica sa aplici provocarilor tale.

-------------------------------------------------------------------------------

Cursul de noetica "Gandirea libera in procesul creativ" este structurat in 7 sectiuni cu cate 5-6 lectii fiecare.

Testele de evaluare sunt pentru a te ajuta sa iti fixezi informatia primita iar teme cerute, te vor ajuta sa pui in practica cele invatate sa vezi cum functioneaza in dreptul tau.

Prima sectiune se constituie intr-o introducere in care ma prezint si prezint cateva secvente din variantele live ale acestui curs.

In cea de a doua sectiune incepem cursul propriu zis in care vom invata cum sa ne antrenam gandirea creativa. Asemeni sportivilor care fac antrenamente pentru marea finala, la fel un om creativ are nevoie de antrenament in domeniul in care vrea sa activeze.

Domeniile in care se cere creativitate sunt multe. Insa fiecare urmeaza o structura. Noi aceasta structura o vom invata pentru a putea fi aplicata in orice domeniu.

Vom vedea tiparele de gandire in care operam si vom demasca dusmanul creativitatii

In cea de a treia sectiune vom aborda gandirea libera. Ce inseamna aceasta, de ce avem iluzia libertatii si cum ne putem elibera cu adevarat. Vom aborda diagrama creatiei, vom invata cum sa ne activam subconstientul, cum sa citim ce este acolo si cum sa ne „formam” Mentorul personal.

Incepand cu cea de a 4-a sectiune vom invata metode creative practice aplicate pentru mintea liniara. Mintea logica...

Cea de a 5 –a sectiune se ocupa de metode creative pentru mintea intuitiva

Iar a 6-a sectiune abordeaza cateva metode creative care pot fi folosite DOAR in grup. In aceasta varianta putem vorbi de puterea infinita a creativitatii.

Ultima sectiune contine cuvantul de NEFINAL , evaluarea si cateva temepentru a exersa ceea ce am invatat.

Principalele obiective ale cursului de noetica gandirea libera :

- Reorganizarea tiparelor

- Demitologizarea crezurilor fara fundament

- Constientizarea tiparelor de gandire si antrenarea mintii pentru a gasi rapid solutii la probleme.

Ce inveti in acest curs de noetica gandirea libera ?

Cum sa intri in legatura cu subconstientul tau? Ce sa faci acolo?

Cum sa invingi teama de esec, finalizand  un proiect personal, simtindu-te astfel bine in pielea ta !

Cum sa provoci si sa iti controlezei alchimia personala? Ce inseamna profitul si cum sa supravietuiesti intr-o lumea a controverselor intre adevar si minciuna, intre bine si rau? Cum sa manipulezi centrii de greutate si echilibru din univers pentru a-ti determina personalitatea?

Cum sa devii un om liber?

Cum sa iti gasesti un job bine platit?

Cum sa inveti eficient?

Cum sa castigi sentimental?

Cum sa obtii idei pentru noi produse si servicii?

Cum sa iti surprinzi prietenii in mod inedit?

Cum sa amplifici potentialul tau creativ?

Cum sa constientizezi tiparele obisnuite care te inhiba inconstient?

Cum sa constientizezi factorii decisivi care inhiba potentialul tau creativ?

Cum sa iti echilibrezi emisferele cerebrale?

Cum sa iti testezi si sa iti dezvolti intuitia? Cei mai de success manageri sunt cei care se lasa condusi de propria intuitie.

Cum sa intretii un dialog creativ?

Solutii de criza.

ACHIZITIE

Modalitatea I - Accesarea a cursului se poate face foarte simplu apasand butonul de "Adaugare la cos" si urmarind instructiunile de plata ale procesatorului de card. Imediat dupa confirmarea platii, ai acces la lectii si le poti urmarii in ritmul tau, oridecateori doresti si cand doresti.

Modalitatea II - PLATA RAMBURS. In acest caz, trimite un email simplu la eumex@eumex.ro si plaseaza comanda care sa contina:

Subiect: Comanda curs

Text: Vreau sa primesc cursul - Noetica aplicata, gandirea fluida in procesul creativ - la oferta curenta cu toate aditionalele incluse la adresa:

Nume:

Prenume:

Adresa completa:

Telefon

*Voi plati ramburs la primirea pachetului care va contine:

DVD-ul continand cursul complet video, transcrierea lor,  + codul de acces care iti va permite urmarirea cursului pe platforma pentru a putea interactiona, a pune intrebari si a fi in legatura permanenta pentru lamuriri ulterioare.

 • Inainte de a trimite pachetul va fi necesara o confirmare telefonica.
What Will I Learn?
 • Cum sa te consiliezi singur la vreme de nevoie. Cum sa fii propriul tau coach?
 • Cum sa intri in legatura cu subconstientul tau si sa extragi informatii de acolo?
 • Cum sa invingi teama de esec, si sa iti rezolvi blocaje mentale, inlocuind convingerile limitative cu altele pozivitive si creatoare.
 • Cum sa echilibrezi centrii de greutate ai propriului tau univers pentru a-ti determina personalitatea?
 • Cum sa amplifici potentialul tau creativ?
About the instructors
instructor avatar
Trainer, coach si antrenor mental. Practicant al cheilor ezoterice ale lui Solomon si alchimiei. Vesnic antrenat in stiinte kabbalah si citire a chipului, inclusiv iridologie si armonizare energetica prin sunet, arome si culori. Initiat al ordinului Melkisedec si Lightworker MFA. Cu vasta experienta de peste 25 ani in calitate de mentor, fiind pregatit intr-una din cele mai mari institutii de coaching din lume prezenta in 209 tari, si specializat pe dinamica grupului. Fascinat de “revelarea valorii umane”, calibrand majoritatea cursurilor in acest sens.
Course Curriculum
Introducere
 • Prezentarea cursului
  00:05:38
 • Tipologia omului creativ
  00:03:12
 • Despre mine
  00:05:57
 • Parerile participantilor
  00:03:20
 • Definitii
  00:07:26
Gandirea creativa
10 exercitii pentru a provoca o minte creativa te vor invata sa porti un dialog creativ, sa iti masori si testezi intuita demascand si invingand dusmanul creativitatii.
 • Creativitatea intre atitudine si aptitudine
  00:18:02
 • Dusmanul creativitatii si metoda de a-l invinge
  00:24:10
 • Sistemul de convingeri
  00:12:36
 • Tipare ale Naturii
  00:12:41
 • Tipare de gandire
  00:21:21
 • Dialogul creativ
  00:16:50
 • Cum provoci o minte creativa (10 exercitii)
  00:32:18
Gandirea libera
Observarea campului de batalie si cine sunt rivalii, te vor ajuta sa iti reconfigurezi pozita. In aceasta sectiune inveti cum sa iti activezi subconstientul si cum sa te conectezi la Mentorul tau.
 • Activarea subconstientului
  00:25:17
 • Campul marii batalii – mintea ta
  00:35:48
 • Focul mental 1 – pictura
  00:15:54
 • Focul mental 2 – structura umana
  00:31:30
 • Focul mental 3 – Structura cosmica
  00:11:15
 • Focul mental 4 – Legea Hermetica in creatie
  00:19:02
 • Creativitatea la puterea X
  00:59:40
Metode creative pentru mintea liniara
Dupa partea teoretica, incepem cu aceasta sectiune exercitiile practice. Vei invata 8 metode creative pe care le poti aplica in orice domeniu al vietii pentru a genera noi idei.
 • Cutia cu idei
  00:26:44
 • Cealalta fata a monedei
  00:20:21
 • Disecare si reconfigurare
  00:10:36
 • Campul de forta
  00:15:15
 • Gandirea bruta
  00:15:56
 • Detectivul
  00:09:18
 • Maruntirea
  00:12:39
 • Bobocul de lotus
  00:10:04
 • Cum sa lansezi o provocare – tema de paranteza
  00:14:35
Metode creative pentru mintea intuitiva
Cei mai de succes lideri ai lumii si manageri de companii au declarat in unanimitate ca la baza tuturor deciziilor importante a stat intuitia. Iata cateva exercitii pentru mintea intuitiva.
 • Calmarea
  00:25:44
 • Trandafirii albastri
  00:20:14
 • Analogia serpilor cu clopotei
  00:22:25
 • Galeria inteleptilor
  00:05:56
Metode creative de grup
Puterea infinita a creatiei sta in grup. Aplicand intr-un grup metodele prezentate in aceasta sectiune, vei putea modifica forma pamantului si chiar sensul gravitatiei daca doresti.
 • Efectul Stravinski
  00:05:25
 • Colajul creativ
  00:03:29
 • 7 exercitii de ICE BREAKING
  00:13:13
 • Cuvant de nefinal
  00:09:54
Student Ratings & Reviews
No Review Yet
No Review Yet
Requirements
 • Nu sunt cerinte speciale.
 • Oricine este dispus sa iasa din tiparele obisnuite si sa considere un camp neumblat ca provocare pentru o noua poteca, este cursantul potrivit pentru acest curs.
 • Daca ar fi sa numesc o conditie, aceasta ar fi, descaltarea de prejudecti si dezbracarea la usa de ceea ce consideri obisnuit, inainte de a intra in curs. Apoi, pune totul la indoiala. Acesta este tipul de cursant cu sanse mari de a aplica cu succes cele invatate in acest curs .
Audience
 • Programul se adreseaza in mod special celor care vor mai mult de la ei insisi
 • Daca lucrezi cu copiii (educator) sau conduci o echipa, ai nevoie permanent de a introduce noi activitati stimulatoare si sa apelezi la resurse. Acest program te ajuta sa gasesti resursele in mintea ta, resurse noi, pe care tu insuti le poti da altora mai departe.
 • Daca lucrezi in domeniul "hand -made", si vrei sa scoti noi modele si produse unice, programul te va ajuta sa gasesti aceste idei in mintea ta, sa le executi si sa le oferi altora.
 • Programul se adreseaza psihologilor pentru a-i ajuta in gasirea unor noi parghii de investigare