Treptele inaltarii #9 – Construirea vehicului de lumina – Merkaba

Mai multi invatatorii bine intentionati, au primit informatii de la ghizii lor spirituali cu privire la construirea Merkabei, dar majoritatea confunda un process de densitatea 5-a cu unul de densitatea 6-a.

 

De asemenea, nu este necesar sa faceti nimic pentru a va construe merkaba. Omida nu merge la ateliere de weekend ca sa invete cum sa devina future. Construirea Merkabei este un process natural, care are loc de indata ce sufletul a atins un nivel de cca 5,5 ca vibratie fizica.

Asta nu vrea sa spuna ca este gresit sa studiati merkaba si sa aflati ce este si cum functioneaza. Totusi, multe suflete sunt nerabdatoare sa isi construiasca merkaba, la fel cum vor sa grabeasca procesul de inaltare.

Ele se duc la ateliere de weekend, si repeta serii de numere, sperand ca intr-un fel, merkaba lor va aparea ca prin magie peste noapte. Exita un invatator care chiar are o noua versiune de merkaba sau merkaba 2.0. Nu invatam aceste lucruri.

Inca o data, dragi prieteni, folositi discernamantul atunci cand investigati orice material (inclusive acest material) care vorbeste despre inaltare si Merkaba.

Asadar, ce anume este Mekaba? Care este scopul sau?

Merkaba este un construct geometric care inconjoara corpul de lumina cristalina eterica in timp ce acesta se inalta in planurile cauzale. Atunci cand forma fizica atinge o vibratie de cca 5.5, aceasta geometrie sacra incepe sa se solidifice in planurile eterice superioare si in cele din urma inconjoara corpul de lumina sufficient de mult, incat serveste drept vechicul de transport prin diferite dimensiuni ale timpului si spatiului.

Daca al vostr corp vibreaza in present in densitatea 4-a, incee sa se formeze deja o versiune rudimentara de merkaba, iar unii clarvazatori o pot vedea. Spre deoasebire de aura, acesta nu se extinde si nici nu se contracta ci ramane aproximativ constat la aproximativ 2.5 m distanta fata de corp in toate directiile.

Unora le apare ca un dom geodesic facut din filamente de lumina. Dat fiind ca,tehnic, aceasta se afla in densitatea 6-a, nu este in conflict si nu interfereaza cu aura sau cu merkabele altor suflete.

Cum va dezvoltati merkaba?

Pur si simplu prin a permite procesului natural de inaltare sa se intampla si a nu interfera cu procesul. Trebuie sa va eliberati de sistemele de credinta negative si de nerabdare. Da, este nevoie sa curatati, purificati, sa limpeziti, sa epurati si sa eliberati tot ce nu face parte din frecventa inaltarii. A permite procesului sa se desfasoare nu inseamna sa aveti o atitudine lenesa sau sa va asteptati ca Dumnezeu va face totul in locul vostru. A permite, este un process active dar nu ceva ce mintea poate controla. Tot mai trebuie sa fiti vigilenti cu privire la negativitatea de la orice nivel sau dimensiune, deoarece acesta poata interfera cu procesul vostru de inaltare si cu formarea Merkabei.

 

Leave a Reply