Treptele inaltarii #8 – Construirea corpului de lumina

Bine te-am regasit, lucratorule in lumina.

Treapta cu treapta, pas cu pas, vorba unui classic in viata 😊 continuam pe calea spre  inaltatare, in timp ce radianta fizica din jurul corpului nostru devine mai puternica si mai stralucitare, iar conversia celulelor de la o baza de carbon la una de siliciu creste exponential pana la 20,30 sau 40 de ani dupa ce incepe, moment cand procesul de inaltare intr-un corp de lumina cristalina de densitatea a 5-a este complet.

Pana mai de curand, pamantul insusi nu a avut o vibratie sufficient de inalta incat sa sprijine inaltarea fizica a sufletelor. Pana in acest moment, numai cativa yoghini aflati in munti la altitudini mari au putut sa isi converteasca total forma fizica in corpul de lumina.

Insasi relatarea evanghelistilor referitoare la “invierea lui Isus”, este de natura initiatica.

Experienta transcederii mortii este una de natura initiatica ce nu a parasit niciodata templele yoghine.

Totusi, in zilele saptamanile lunile si anii ce urmeaza, din ce in ce mai multe suflete vor atinge o vibratie fizica de densitatea a 5-a, invingand moartea si devenind imuna la toxinele si pericolele din mediul inconjurator.

Deasemenea, in ultimii ani, mai multi producatori de filme de la Holyood, abordeaza aceasta tema si prezinta sub emblema lucrarilor stiintifico-fantastice, subiecti care nu pot fi omorati, inviaza la un anumit timp de la moarte, transced lumi paralele, etc.

Daca privim la filme care acum 30 de ani erau de domeniul SF-ului, astazi traim acea realitate.

In acelasi mod, ceea ce azi pentru unii inseamna SF, in viitor vor trai acea realitate.

Dupa cum am afirmat de multe ori in episoadele anterioare cat si in cursurile private, aproximativ 3 zecimi dintr-un procent al omenirii se afla pe calea inaltarii fizice.

Adica, din 100 de oameni, 30 se afla deja in acest process.

Asta nu inseamna ca inaltarea este garantata pentru acele suflete. Dat fiind ca traim intr-un univers bazat pe liber arbitru, tot se mai pot intampla lucruri neprevazute, mai ales daca gradul de angajare fata de obtinerea corpului de lumina nu este ferm.

Sufletele pot sa se razgandeasca si sa iasa din corp in timpul procesului lor de inaltare. Tot se mai pot intampla accidente –  desi acestea ajung sa fie destul de rare, in randul celor aflati pe calea de inaltare, dat fiind ca in cea mai mare parte a timpului, sufletul se afla in legatura cu facultatile psihice si intuitive si poate vedea pericolul in timp util pentru a-l Evita.

Cel mai mare obstacol insa este refuzul de a recunoaste imperfectiunile sineului uman, pana cand acestea sfarsesc prin a sabota sufletul aflat in evolutie, in unele cazuri determinandu-l sa isi paraseasca corpul.

Intr-un asemenea caz, este o tragedie numai din punct de vedere al ego-ului. Sufletul, pur si simplu evalueaza viata pe care tocmai a lasat-o in urma si determina daca este inspre cel mai inalt bine al lui sa incerce sa se inalte fizic din nou.

Daca ti se pare ca acest lucru contravine convingerilor tale religioase, sa stii ca nu ti se pare. Asa si este.

Insa mi-e greu sa cred ca ai ajuns aici din intamplare. Mi-e greu sa cred ca ai ajuns PANA aici, deoarece prima treapta pe aceasta cale este eliberarea de convingerile limitative.

Scrierile sacre, scrierile vechi, chiar si Biblia delimiteaza foarte clar cele 3 componente de baza ale fiintei, suflet, sprit si trup.

Cartile apocrife deasemenea sunt de un real ajutor in acest caz. Cartea lui Enoch, evenghelia dupa Nicodim, sunt apocrife care daca ar fi fost incluse in canonul Biblic, 90% din cele 800 de denominatiuni crestine nu si-ar mai avea rostul. S-ar clarifica multe din doctrinele sustinute de acestea.

Dar, presupunand ca nu este cazul acum de texte suplimentare pentru a clarifica cele 5 niveluri ale sufletului, Ruach, nefesh, neshama, Haya si Yehida, voi continua sa cred ca tu esti pregatit pentru formarea corpului de lumina cristalina.

Despre nivelurile sufletului, obtinerea lor si nivelul fiecaruia de constiinta am vorbit in modulul Introducere in Cabalah. Un modul de 40 de lectii, care sunt transmise pe email cate una pe zi.

Daca vrei sa il parcurgi, voi lasa un link in descrierea acestui video, sau scrie-mi, fie in comentariu fie privat si vei primi detalii suplimentare.

De indata ce corpul de lumina cristalina este format complet, moartea acestuia ajunge sa fie imposibila, chiar daca poate fi demontat sau dizolvat, iar la un anumit moment sa ia o alta forma.

Ca sa intelegem cumva acest proces al metamorfozarii, ne-a fost scris in cartea naturii un exemplu minunat privind evolutia fluturelui.

Un fluture este un symbol al frumosului, al gingasiei, al nuantarii naturii si al varietatii.

Cand este in stadiul evolutiv, nu vedem decat o omida respingatoare si agresiva. In cautare de hrana, distruge un pom intreg mancandu0i frunzele. Pentru un pomicultor, aceste omizi sunt o plaga, sunt nocive, si pentru a preveni deterioarea copacului, il stropeste cu o solutie care devine mortala pentru larva de fluture.

In acel stadiu, fluturele invata sa evolueze. Nu toate omizile devin fluturi, dar toti fluturii dau nastere omizilor. 😊

Apoi, la un moment dat, cand omida scapa de otrava pomicultorului, isi construieste un corp de metamorfoza. Un cocon.

In acest cocon, care pentru omida devine vehiculul ce il transforma in fluture, aceasta isi construieste propria “inaltare”.

Asta se intampla si cu sufletul uman care ajunge sa isi construiasca corpul de lumina cristalina eterica.

Pentru a obtine un corp supus nemuririi, acesta trebuie sa se imbrace in moarte.

Insa pentru acest lucru, corpul de lumina de densitatea 5-a va continua sa evolueze intr-un vechicul de lumina cauzal de densitatea a 6-a fiind protejat de vehiculul de lumina Merkaba.

In episodul urmator, vom vorbi despre construirea acestui vehicul de lumina Merkaba, ca parte in procesul de inaltare.

Tine aproape. 😊

 

Leave a Reply