Treptele inaltarii #7 – Emiterea radiatiilor de lumina

Pe  masura ce treci prin procesul de inaltare, corpul tau capata o radianta deosebita si in cele din urma incepe sa emita lumina.

Aceasta lumina este perceputa de cei cu vibratie mai inalta decat a ta, ca o cerere de conectare la Sursa Divina. Cei cu aceiasi vibratie ca a ta o va percepe ca o frecventa luminoasa si plina de intelegere deoarece si ei se afla pe aceiasi treapta cu tine.

Cei care au o vibratie inferioara decat a ta, va percepe aceasta lumina ca “o nebunie”, dar in acelasi timp va cauta sa o inteleaga, simtind ca ceva superior se afla in tine dar pe care nu il poate defini. Asta se intampla pentru ca in sistemul lor de valori, aceste Plughinuri lipsesc.

Cand te afli pe aceasta treapta a inaltarii, celulele corpului tau sunt convertite dintr-o forma bazata pe carbon intr-una bazata pe siliciu. Nu toate celulele sunt convertite imediat. Probabil acest lucru ar provoca moartea corpului fizic dat fiind ca aceasta contine o retea complexa de subsisteme dintre care multe nu pot functiona daca schimbarea este prea mare sau brusca.

Cu 2 milenii in urma, cunoscutul apostol Pavel, prin care ulterior s-a pus bazele crestinismului, scria in prima sa epistola sa catre Corinteni la capitoul 15 urmatoarele:

  • Iata, va spun o taina: nu vom adormi toti, dar toti vom fi schimbati,
  • ………
  • Caci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, sa se imbrace in neputrezire, si trupul acesta muritor sa se imbrace in nemurire.
  • Cand trupul acesta, supus putrezirii, se va imbraca in neputrezire, si trupul acesta muritor se va imbraca in nemurire, atunci se va implini cuvantul care este scris: “Moartea a fost inghitita de biruinta.”

 

Daca in cultura vremii de atunci, aceste cuvinte au avut un alt nivel de intelegere, astazi, capata un cu totul alt sens, traind deja aceste vremuri.

Scriitorul Sal Rachele, descrie  in volumele sale un sistem vibrational care ne permite sa vedem ca de obicei corpul fizic ramane in urma constiintei, uneori cu un nivel intreg, deoarece constiinta este compusa din toate nivele finite, inclusiv cel fizic, Insa corpul (impreuna cu sinele astral inferior) este nivelul cel mai lent in care se integreaza energiile mai inalte.

Prin acest fapt, el arata modul in care componenta fizica a universului nu este altceva decat o forma de energie incetinita.

Un alt aspect de care acest scriitor ne indeamna sa tinem cont, este faptul ca sufletele pot evolua foarte repede si departe in constiinta fara sa fi evoluat foarte mult din punct de vedere fizic.

Asta explica de ce puteti gasi invatatori, guru si sfinti foarte constienti, dar care nu si-au rezolvat probleme umane de de baza . Iar in aceste conditii, adeptii lor ajung adesea sa fie deziluzionati din cauza ca invatatorul e implicat fie intr-un scandal sexual sau moare pe neasteptate, ori ajunge sa se simta atrasi peste masura de bani si lucruri materiale.

Ati putea spune cu un anumit grad de validitate ca un asemenea suflet nu este in realitate atat de evoluat precum ar putea parea la prima vedere, dar, sa stiti ca este posibil sa atingeti o stare de iluminare si vibratie inalta in mod constient, fara sa fi integrat unele din conditiile umane de baza.

In cartea “Viata la frontierea cunoasterii”. Sal Rachele a dedicate cun capitol intre “zeilor negarii”.

Aici ideea este ca multi invatatori ajung sa fie atasati de imaginea lor de maretie spirituala si o iau pe scurtatura in ceea ce priveste corpurile lor fizic si emotional, adesea negand sau suprimand sentimente umande de baza.

Ego-ul foarte rafinat al unor asemenea suflete ar putea sa justifice ca dezvaluirea problemelor umane nerezolvate ar compromite cumva invataturile sau l-ar face pe invatator vulnerabil in moduri indezirabile.

Asta inseamna confundarea perfectiunii spirituale cu perfectiunea umana care nu exista in realitate.

Un invatator cu adevarat evoluat va recunoaste micul sine uman imperfect si va avea iubire si compasiune pentru acesta. Un invator evoluat nu este un invatator perfect. Nu este un invatator lipsit de emotia umana. Chiar si Isus a reactionat violent cand s-a suparat pe cei care schimbau bani in templu. Desi actiunile seamana intre ele, motivatiile sunt total diferite.

Recunoastrea partii noastre umane si faptul ca acesta evolueaza mai incet decat celelalte nivele ale fiintei inseamna ca ramanem modesti dar fermi in legatura cu realitatea.

Ar trebui sa facem tot ce putem pentru a ajuta la evolutia sinelui mai dens, inclusiv la  recunoasterea in mod liber a dependentelor, comportamentelor , tiparelor si programelor fizice si emotionale.

Asta nu inseamn ca ar trebui sa va injositi si sa va concentrati atentia pe slabiciuni pana la anularea increderii de sine.  Amintiti-va ca suntem o fiinta minunata, perfecta si spirituala care are o experienta umana imperfecta si modesta.

Cand acest lucru este in echilibru, corpul tau, incepe sa emita radiatii de lumina eterica.

Din acest moment, se incepe construirea corpului tau de lumina cristalina eterica.

Despre acest lucru, vorbim in episodul urmator

Tine aproape..

 

Leave a Reply