Treptele inaltarii #6 – Schimbarea structurii celulare a corpului

Treptele inaltarii este un serial din 10 episoade, si precede programul de initiere “Hermetismul sub luba inteleptilor – editia III

 

Bun regasit dragi prieteni.

Suntem la cel de-al 6-lea episod din modulul “treptele inaltarii”, ca urmare a schimbarilor planetare ce au loc chiar in acest moment.

Pe masura ca inaintam pe calea transformarii,  veti descoperi ca structura celulara a corpului incepe sa se schimbe. Probabil incepi sa simti ca ai nevoie de mai putin somn decat inainte. Visele se pot schimba si pot deveni un “far calauzitor” pe cale.  A-i putea simti cum prin corpul tau curge un fel de energie. Anumite caracteristici pot reveni la stari anterioare, insemnand ca “intineriti” in loc sa imbatraniti.

Asta se intampla odata ce atingeti valoarea de  4,5 h ca vibratie fizica, putand a arata si a va simtiti ceva mai tineri. La inceput ar putea fi o experienta ocazionala, dar cu timpul acesta va creste in frecventa. E posibil sa fie o perioada cand pare sa deveniti mai sensibili, mai ales fata de vibratii negative. Totusi, aceasta este de obicei temporara. La un anumit moment, in realitate veti deveni mai putin sensibili, deoarece corpul vostru isi contruieste protectia eterica si respinge vibratiile negative.

Totusi, daca vibratia vostra fizica este mai inalta decat vibratia pamantului cu mai mult de 0,50 nivele, este posibil sa intampinati dificultati.

Daca treceti prin perioade in care pare sa aveti nevoie de mai mult somn in loc de mai putin, sau zgomotele si luminile puternice din noapte incep sa va deranjeze mai mult decat de obicei, nu disperati, E posibil ca pur si simplu sa fiti in curs de adaptare la frecventele care se shimba, iar acest lucru va trece, poate in cateva luni sau cel mult in cativa ani.

Respectati cererile corpului vostru. Iar pentru a-l ajuta sa faca fata cu bine schimbarilor ce au loc,

  • Gasiti un loc linistit, intunecat si retras atunci and va simtiti coplesiti.
  • Atunci cand va odihniti dormiti goi sau purtati haine usoare, largi de bumbac.
  • Asigurati-va ca in dormitorul vostru nu intra lumini puternice.
  • O muzica de vibratie inalta care se aude discret in timp ce mergeti la culcare poate fi foarte folositoare.
  • Inainte de a adormi, invocati lumina aurie, radianta si plina de iubire a lui Dumnezeu si cereti sa fiti protejati complet la toate nivelele fiintei voastre in timpul starii de somn. Rugaciunea formala si mecanica nu are nici un rost si nici un efect daca nu simtiti ca sunteti invaluiti in acea lumina calda si plina de iubire a Fortei infinite, numita de unii Dumnezeu.

Din cand in cand poate parea ca reapar afectiuni si rani vechi pe masura ce corpul tau trece prin mutatii celulare. Asta e din cauza ca adesea exista straturi vechi de negativitate care nu au fost vindecate complet iar iesirea lor la suprafata nu este decat modalitatea prin care ele cer sa fie eliberate. Daca aveti tipare recurente de afectiuni sau rani , probabil ca exista un strat mai dificil pe care inca este nevoie sa il vindecati care nu a fost tratat niciodata in  mod adecvat. Fiti rabdatori si iubitori cu voi insiva pe masura ce curatati ganduri si emotii negative vechi pe care credeati ca le curataserati deja.

Nu cadeti in capcana de a deveni nerabdatori cu privire la procesul de inaltare. Vedem multi oameni care se angajeaza in practici care sunt prea mult pentru corpul fizic deoarece ei incearca sa il forteze sa creasca si sa se shimbe mai repede. Lasati coprul sa va spuna daca este pregatit pentru o dieta raw vegana sau pentru sase ore de krya yoga pe zi.

Daca aveti dureri de cap frecvente, nu puteti dormi noaptea si suferiti de dureri excesive fara un motiv evident, este posibil ca aduceti prea multa energie in corpul vostru, iar energia se blocheaza in timp ce incearca sa iasa. Este important sa echilibrati odihna si exercitiul. Gasiti echilibrul perfect. Corpul nostru ne spune cand suntem in echilibru deoarece se va simti mai usor, mai clar si energic pozitiv.

Energia pozitiva este mereu recunoscuta prin starea de bine, bucurie si o multumire interioara chiar daca vremurile in care traim sunt atat de tulburi, si aparent, nu avem nici un motiv sa fim linistiti.

Energia negativa ce trebuie indepartata, eliminata si curatata o recunosti prin agitatie interioara, neliniste, ganduri apasatoare, frica, anxietate, ingrijorare etc.

Chiar prin masurile luate in ultimii 2 ani la nivel global, s-a urmarit cresterea acestei energii negative prin care populatia poate fi controlata si manipulata.

Din cauza cresterii vibratiei planetare, multi oameni au inceput sa experimenteze inaltarea, iar  energia negativa a umanitatii a inceput sa fie transmutata in energie pozitiva.

Cei care pana acum s-au hranit cu aceasta energie negativa a umanitatii simt ca pierd puterea si cauta noi mijloace disperate de a instaura teama, ingrijorarea si frica, pentru a mai produce inca energie negativa.

Insa aceasta era este pe cale sa apuna.

Radiatiile de lumina cristalina incep sa patranda tot mai mult in lume, si marea inaltare, in masa, va avea loc cat de curand.

Fii dar un lucrator in lumina, si vino sa ajuti la marea transformare ca agent binefacator al celor din jur.

In episodul urmator, vom mai urca o treapta pentru a intelege modul in care incepi sa emiti radiatii de lumina eterica cristalina.

Tine aproape

Leave a Reply