Treptele inaltarii #4 – Incetarea procesului de imbatranire

In acest episod, ne reamintim prezenta entropiei din dimensiuniule mai dense ale creatiei.

Cum obtinem energie si cum o consumam?. Cum sa echilibram consumul cu obtinerea energiei pentru a incetini procesul de imbatranire.

Aceasta tendinta ca lucrurile din planul fizic sa se uzeze, sa imbatraneasca si sa moara face parte din entropie.

In orice sistem, energia care intra trebuie sa fie egala cu sau mai mare decat energia care iese. Pentru ca acel system sa se mentina.

Din momentul in care sufletul intra in taramurile mai dense, se produce disipare de energie.

Daca nu exista o reincarcare permanenta, corpul fizic nu se poate mentine functional pentru mult timp.

Acest lucru seamana un pic cu un dispozitiv alimentat la o baterie.

Daca dispozitivul este conectat la o sursa permanenta de energie, functioneaza atata timp cat ii este furnizata energia necesara. Daca energia scade (ca in cazul bateriei) sistemul inceteaza sa mai functioneze.

Acum vine intrebarea.  (ca la emisiunea Denisei Rifai)

Cum anume se disipa energia noastra si cum putem mari reincarcarea?

Adica, cum sa mentinem corpul tanar la infinit determinand cu exactitate cum si de ce iese mai multa energie decat intra?

Pentru inceput hai sa definim modalitatile prin care procuram energie.

  1.  Fotosinteza sau energia primita de la soare si stele
  2.  Energia obinuta prin alimentatie
  3.  Energia obtinuta prin aerul pe care il respiram
  4.  Energia obtinuta din planurile eterice (din vid) precum si din alte dimensiuni mai inalte care interactioneaza si au o interfata cu cea fizica
  5.  Energia provenita direct de la Sursa.

Acum ha isa vedem modalitatile prin care consumam energia.

  1. Activitatea fizica (consum de energie cinetica)
  2. Gandirea negative si emotiile negative
  3. Radiatii adverse
  4. Defecte de structurare a AND-ului sau AND pre-proiectat sa se uzeze (uzura morala planificata)

Evident ca daca vrem sa prelungim viata corpului fizic avem doua parghii. Pe deoparte sa amplificam calitatile care tin de energia procurat si sa reducem pe cele care tin de energia consumata.

Cum facem asta?

1 –  Marim expunerea la soare si la radiatiile stelare. Cu alte cuvinte, iesim afara si  probabil invatam sa privim la soare.

Incarcarea cu energie solara se face dimineata, la rasaritul soarelui. Privitul direct la soare, poate fi facut atunci cand rasare si ii putem absorbi primele raze trimise pe pamant. Incepeti prin privitul timp de 1 minut, si cresteti expunerea in fiecare zi pana la la 5 sau chiar 10 minute.

Unii tibetani au invatat sa se hraneasca DOAR cu aceast lumina solara neavand apoi nevoie de hrana fizica, corpul sintindu-se plin de energie toata ziua.

 

2 –  Consumam alimente de calitate superioara in cantitati adecvate. Consumul de mancare in exces ingreuneaza corpul, fortand apoi mai multe din sistemului lui sa proceseze sau sa elimine excesul de mancare si asta produce uzura mai rapida)

3 –  Marim eficienta respiratiei.  Am dat cateva exemple de respiratie constienta in primul episod.

4 –  Ne acordam la dimensiunile mai inalte si primim energie prin transmisiune directa .

5 –  Meditam, ne rugam si ii cerem lui Dumnezeu sa reincarce corpul

 

Acum, trecand in cealalta parte a ecuatiei

1 –  Reducem activitatea fizica sau facem activitati fizice care incarca efectiv corpul in loc sa disipe energie

2 –  Reducem sau eliminam gandirea negative si emotiile negative –  acestea reprezinta o sursa majora de epuizare a energiei

3 –  Gasim moduri prin care sa eliminam radiatiile adverse, adica sursele de energie care provoaca functionarea necorespunzatoare a sistemelor corpului.

4 – Reparam si transmutam defectele de structurare a AND-ului. Folosim cellule stem si “catenele nemuritoare” pentru a regenera tesuturile si “circuitele” avariate din corp.

Pentru moment, oamenii de stiinta sunt ocupati cu aflarea modului in care sa transfere celulele stem in zonele epuizate ale structurii celulalre a corpului. In esenta, exact la asta se refera inaltarea.

Sufletele care se inalta intra intr-o rezonanta cu frecventele mai inalte ale universului si ca effect , in cele sase corpuri mai dense intra mai multa energie raincandu=le astfel dn ce in ce mai repede.

O asemenea infuzie de lumina repara catenele de AND si le converteste in formatele nemuritoare. Acest lucru, combinate cu activitiatile menita sa reduca entropia, ne vor dat un corp fizic care nu imbatraneste si nu moare.

De ce a fost atat de dificil pana acum acest lucru?.. sau.. de ce numai putine suflete au atins nemurirea fizica?

Exista multe sisteme de credinta care afirma ca “este mai bine acolo sus”, in taramurile celeste decat aici pe pamant. Multe suflete simt ca pur si simplu fac inchisoare pe aceasta planeta si se simt intr-o colonie penala.

Cu alte cuvinte, unul din motivele care au dus la ingreunarea acestui proces de nemurire, este ceea ce practicantii renasterii numesc “dorinta de moarte”.

Dupa cum stiti, credinta in separare este sistemul de gandire dominant pentru 99% din populatie, in timp ce doar 1% sunt capabili sa restaureze energia care vine direct de la Sursa – (Dumnezeu) .

Asadar, pe masur ce un suflet se inalta, cresterea energiilor eterica si din dimensunile mai inalte, incepe sa echilibreze partile ecuatiei pana cand , in cele din urma, corpul lui nu mai imbatraneste.

 

Cand se intampla acest lucru?

In general, constiinta unui suflet necesita sa fie mai inalta de 5 pe scala densitatii, iar vibratia corpului fizic are nevoie sa fie mai mare de 4.5. In aceasta categorie, intra mai putin de 1% din omenire.

Insa despre aceste cifre privind rezonantele, vom vorbi in episoadele urmatoare si in  cursul intiatic de Hermetism.

Pana atunci, daca nu te-ai abonat inca la acest canal, fa-o acum.

Tine aproape ptr ca in episodul urmator vom vorbi cum putem sa  trasmutam negativitatea, aceasta fiind inca o etapa pe calea inaltarii.

Pe curand.

 

 

 

Leave a Reply