Treptele inaltarii #10 – Procesul invizbilitatii fizice

Cunoaste-ti expresia “NU VAD”?

Desi ochii sunt deschisi.

Postam prin toamna lui 2021, un gand pe facebook care mi-a atras atentia din discursul presedintelui Iohanis.

La acea vreme isi facuse un obicei ca in discursul sau sa include observatia ca NU VEDE.

 

“NU VAD de ce primul ministru trebuie sa isi dea demisia sau sa fie demis”.

“NU VAD de ce USR a iesit de la guvernare si a votat o motiune impotriva guvernului din care au facut parte.”

“NU VAD o posibila negociere cu cei care au parasit guvernarea”

“NU VAD de ce nu ar putea fi numit tot Catu premier daca poate face o majoritate parlamentara”.

In timp ce toata lumea vedea,  domnul Klaus Weber Iohanis NU VEDEA.

 

Si retoric ma intrebam:

Care dintre voi ati ramane linistiti intr-un autobuz al carui sofer este orb?

 

Cand v-ati urcat in autobuz nu ati observat asta. Dar constatati ulterior ca soferul autobuzului mai calca linia dubla, mai trece pe un rosu, ba scapa la mustata de a se ciocni cu un alt vehicul!!!… si constatati ca de fapt, soferul NU VEDE.

Ce faceti?

 

La nivel de tara, aveam (sau avem inca) un presedinte care declara ca NU VEDE.

Acuma vine marea intrebare. DE CE?

Ori zona de interes in care se afla presedintele  este in afara zonei de existenta a poporului si efectiv devenim invizibili pentru el, ori, functia l-a orbit?

 

Ce anume produce efectul invizibilitatii?

Fenomenul invizbilitatii a fost un subiect atat in sfera militara cat si in sfera teatrala.  Spuneam in episoadele anterioare (mai exact in episodul 3) faptul ca dorinta cuiva de a manifesta invizbilitatea ca  o putere supranaturala, este o dorinta a sufletului impur. Dorinta de a se ascunde, de a trece nevazut, de a spiona, de a fura, etc.  Este o dorinta ascunsa in general manifestata de sufletele cu intentii malefice, spre deosebire de dorinta de a zbura.

Si pentru ca aceasta “putere supranaturala” starneste interes, multi scamatori au gasit formule de aranjament scenic pentru a da publicului impresia de inviziblitate spectaculoasa, desi in fond, se folosesc de anumite trucuri arhitecturale, fizice pentru a da aceata impresie.

Trecand totusi peste efectele scamatoricesti de scena,

Sa ne imaginam o lume bidimensionala. O lume care cunoaste doar lungime si latime. Dar nu cunoaste o a treia dimensiune si anume inaltimea.

Daca un element din lumea bidimensionala ar fi ridicat la cativa cm deasupra, acel element dispare si practice devine invizibil lumii bidimensionale pentru ca nu cunosc si nu pot controla cea de a 3-a dimensiune.

Pe acelasi principiu, a-4a dimensiune, cea temporara pentru majoritatea dintre noi este o dimensiune peste puterea noasta de control, neputand-o manipula dupa vointa, ci suntem cumva “sclavii” ei.

Ridicarea la cea de a 5-a dimensiune, iti da capacitatea si puterea de a detine controlul asupra timpului si a putea face salturi inainte sau inapoi, dupa vointa.

In acest caz, un mic salt controlat in timp de cateve minute , ore sau zile inainte sau inapoi, produce pentru ochii fizici ai celui din dimensiunea 3-a efectul de invizbilitate spontana manifestata ca putere SUPRA-naturala, desi in realitate este SUPRA pentru el, care se afla intr-o dimensiune inferioara, dar destul de NATURALA pentru cel din dimensiunea 5-a.

 

De indata ce va inaltati mai sus decat celelate suflete cu mai mult de doua nivele, pur si simplu incepeti sa dispareti din perspectiva lor. Asta inseamna ca daca vibrati le 5.5 in forma voastra fizica, iar de voi se apropie o fiinta umana ce vibreaza la 3.5 este absolut posibil ca aceasta persoana sa nu va vada, nici psihologic si nici fizic. Aceasta regula a celor doua nivele este o estimare aproximativa si nu se aplica intotdeauna, dar este desul de demna de incredere.

Am fost intrebat de cateva ori, cum stim la ce nivel de vibratie suntem?

Bine… bine.. tot spui de vibratie, de inaltare, de coborare, dar cum ne masuram vibratia?

Varianta 1, este sa ne uitam in tabel.

Ce sentimente stiti ca va predomina, inseamna ca acela este nivelul vostru de vibratie.

Varianta 2 –  cam costisitoare, cumparati-va un vibrometru uman. Sunt multe vibrometru care  masoara vibratia oricarui obiect dar si vibrometre cu registru uman. Pentru aceasta, trebuie sa va uitati la scala de vibratie pe care o cuprinde.  Daca marja de masurare porneste de la o valoare mare, nu poate detecta vibratia umana fiind folosite in industria de productie masurand nivelul de vibratie al produselor respective.

Cautati un vibrometru cu scala de pornire la valoare mica, desi costurile lui nu sunt chiar mici.

Un varianta e vibrometru uman ar fi SVAN 106, dar e posibil sa gasiti si alte variante mai accesibile daca faceti o cautare mai riguroasa.

SVAN 106A – Vibrometru Corp Uman si Cladiri

In general, simturile fizice sunt dotate sa vada pana la doua nivele de densitate in fiecare directie de unde vibrati. In acest caz, includem regnurile mineral si vegetal ca parte a realitatii 3D. Asta nu inseamna ca pe masura ce va indreptati spre mijlocul densitatii a 5-a, iesiti din intervalul vederii umane obisnuite.

Nu toti extraterestrii care par sa fie invizibili vibreaza la 5,5 sau mai sus. Unii au dispozitive de invaluire sau au invatat cum sa se defazeze in afara spectrului vizibil. Tot va trebui sa folositi discernamantul atunci cand comunicati cu ”prietenii vostri invizibili.”

Unele suflete au o clarviziune bine dezvoltata si e posibil sa va poata vedea chiar daca va aflati cu mai mult de doua nivele de vibratie mai sus decat persoana clarvazatoare.

Desigur, cu cat va inaltati mai sus, cu atat este mai usor sa comunicati cu cei care locuiesc in dimensiunile foarte inalte aflate cu mult dinolo de perceptia vizuala majoritara.

 

In episodul 3, am prezentat cateva “retete” pentru invizbilitatea psihologica.

In programul intiatic desfasurat intre 13-27 sept 2022, invatam cum sa ne preparam retete mult mai raffinate care va poate ridica vibratia si sa va manifestati si e alte planuri de vibratie.

Cui se adreseaza acest program?

 

Daca ar fi sa dau un nume celor carora ma adresez, ar suna ciudat si poate lipsit de delicatete, insa intr-o lume complexa, dupa ce am facut diverse analize, am constatat ca nu este deloc gresit sa spun ca ma adresez, VIERMILOR

 • Wow… ce ai zis?..
 • Ma tie nu ti-e rusine?.. ia sa iti dau eu block… pai tu ma faci vierme pe mine?.
 • Pai… ce, crezi ca eu sunt altceva?..

 

Iata de unde mi-a venit ideea asta:

 

Stateam odata langa un dud.

Eu nu sunt un fan extraordinary al dudelor, dar altii sunt J . SUnt chiar in stare sa se catere pentru a ajunge la ele..

Dar altceva m-a inspirit la dud.

Frunzele sale sunt excelenta hrana pentru … ghici cine.. VIERMI.

 

In metamorfoza lor, cauta sa isi procure suficienta hrana pentru a se “inveli”. Pentru perioada care urmeaza. O perioada a transformarii, a metamorfozei. A trecerii din starea de vierme la starea de …Adult.

 

Ilustratia metamorfozei fluturelui am amintit-o in episoadele anterioare.

 

Daca ar fi acum sa ne raportam la nivelurile evolutive ca la niste perioade separate, sau la pozitionarea lor pe anumite trepte, am distinge faza de OU, Larva, Nimfa si adult.

 

 • Oul, este prea departe de nivelul celor carora ma adresez. Asa ca, nici macar nu ma va auzi, dara mite sa inteleaga. Pentru nivelul de OU, eu sunt invizibil. Imperceptibil, adica inexistent.
 • Larva, este ceva mai avansata decat oul. Aude ceva, dar nu intelege. Nu considera necesar pentru sufletul sau ceea ce aude si tocmai de aceea nici nu poate intelege.
 • Aici se afla nivelulul celora care mi-au spus: “daca, as fi sigur ca ceea ce spui este adevarat, as face orice ca sa auda toata lumea ”
 • Altii spuneau: “ceea ce spui tu, este total diferit de ce am invatat eu. Ori eu am trait o minciuna pana acum, ori tu vrei sa duci lumea in eroare. E mult mai simplu ceea ce spui si mult mai credibil. Totusi, nu stiu ce sa cred”.
 • Insasi afirmatia era contradictorie… pe de o parte par credibil, pe de alta omul burversat afirma ca nu stie ce sa mai creada.
 • Acesta este nivelul de larva, in sfera mea de adresabilitate.

 

 • Nimfa, este insa la nivelul care aude, intelege si se hraneste cu aceasta. Este nivelul caruia ma adresez
 • Adultul, tocmai iesit din coconul nimfei, nu mai are nevoie de frunzele dudului, pentru ca hrana sa este de alta natura. Nectarul florilor. Insa aude, intelege ceea ce spun dar nu ii este de folos. Priveste cu blandete, admiratie, cunoaste mesajul, nu ii este strain, devine empatic, si se va constitui intr-un ajutor daca voieste, sau poate expanda in explorarea infinitului de flori. Este nivelul care a trecut deja de faza celor carora ma adresez.

Am fost deosebit de surpins sa aflu ca aceasta metafora e veche cat 2500 de ani.

Citim in cartea lui Iov:

Iov 25: 6-5

 

Iata, in ochii Lui nici luna nu este stralucitoare, si stelele nu sunt curate inaintea Lui;

cu cat mai putin omul, care nu este decat un vierme, fiul omului, care nu este decat un viermisor!”

 

Regele David a descoperit acelasi lucru:

Dar eu sunt vierme, nu om, am ajuns de ocara oamenilor si dispretuit de popor. (Ps.22:6)

Intr-o analogie profetica, Isaia foloseste aceiasi imagine:

 • Nu te teme de nimic, viermelelui Iacov si ramasita slaba a lui Israel; caci Eu iti vin in ajutor – zice Domnul – si Sfantul lui Israel este Mantuitorul tau. (41:14)

Aceste texte arata Acel vierme care se afla in stadiul de transformare. Viermele care lucreaza asupra lui insusi pentru a se metamorfoza intr-un nivel superior.

Insa… iata ca sunt Viermi carora le-a fost dat sa ramana asa vesnic. Despre acestia Marele Invatator Isus spunea:

 

 • Daca mana ta te face sa cazi in pacat, taie-o; este mai bine pentru tine sa intri ciung in viata, decat sa ai doua maini, si sa mergi in gheena, in focul care nu se stinge,
 • unde viermele lor nu moare, si focul nu se stinge.
 • Daca piciorul tau te face sa cazi in pacat, taie-l; este mai bine pentru tine sa intri in viata schiop, decat sa ai doua picioare, si sa fii aruncat in gheena, in focul care nu se stinge,
 • unde viermele lor nu moare, si focul nu se stinge.
 • Si daca ochiul tau te face sa cazi in pacat, scoate-l; este mai bine pentru tine sa intri in Imparatia lui Dumnezeu numai cu un ochi, decat sa ai doi ochi, si sa fii aruncat in focul gheenei,
 • unde viermele lor nu moare, si focul nu se stinge.

 

Pentru toti care ma urmaresc  si care au asemenea intrebari am un singur raspuns: “Urmeaza-ti inima. Uita-te in jur, la natura din jur, la natura ta interioara, la modul in care te regasesti in ea si la cum comunici cu natura. Nu trebuie sa ma crezi pe mine. Crede-te pe tine. ”

Daca te-ai fi nascut intr-o camera intunecata si tot timpul ti s-a spus sa nu te duci spre geam pentru ca este o groapa mare si cazi in ea, atunci cand vine cineva si aprinde o lumina iar tu descoperi ca drumul spre geam (spre fereastra) este doar o schimbare de pavaj, si nicidecum o prapastie, ce faci?..

Continui sa crezi ce ti s-a spus pana acum, sau te bazezi pe simturile proprii? Pe propriul vaz si propriile experimente?..

Daca toata viata ti s-a spus ca lacul din apropiere este rece ca gheata si daca incerci a te scalda in el mori inghetat instantaneu, ce faci cand din intamplare cazi in el si descoperi o apa calduta, curata si chiar primitoare de scaldat, ce faci?.. Continui sa crezi in continuare mitul legat de acel lac, sau te bazezi pe propria experienta si propriile simturi?..

Eu nu vreau sa hranesc nici un fel de credinta. Vreau sa indemn cat mai multi asemeni mie la experienta proprie. La descoperirea proprie a adevaratei libertati si eliberare din sclavia mentala.

Cui ma adresez?..

Celor apropiati mie.

Pe o scara a evolutiei si dezvoltarii personale, fiecare ne aflam pe o anumita treapta.

Eu, nu pot relationa apropiat decat cu cei ce se afla pe o treapta superiora mie sau inferioara mie. Cei aflati la doua – trei trepte de mine, atat inferior cat si superior, pot auzi ce vorbesc, dar nu inteleg. Cei de pe treapta inferioara nu doar ca nu inteleg, dar sunt revoltati ca nu inteleg transformad aceasta revolta interioara in atacuri nejustificate. Cei de pe treptele superioare, nu ma inteleg exact ce spun, dar intuiesc, pentru ca si ei au trecut de aceasta etapa, si recunosc experientele, desi acestea difera de la om la om.

Asa dar, tocmai prin faptul ca ma auzi, sau ca citesti ceea ce scriu, demonstreaza faptul ca suntem apropiati. Daca rezonezi cu mine, inseamna ca suntem pe aceiasi treapta evolutiva. Daca empatizezi cu mine inseamna ca esti pe o treapta superioara mie, si am nevoie de tine. Daca simti vibratie pozitiva citindu-ma sau ascultandu-ma inseamna ca esti pe o treapta apropiata si ai nevoie de mine.

Fiecare suntem legati unii de ceilalti prin fire invizibile de  comunicare ce ne ofera schimbul vibrational de care avem nevoie. Fiecare avem nevoie de energia celuilalt si avem nevoie sa oferim la schimb energie. Doar asa, putem evolua  spre Inalt pentru a ajunge la UNUL si sa fim UNA asa cum se ruga Isus:

 • Ma rog ca toti sa fie una, cum Tu, Tata, esti in Mine, si Eu in Tine; ca si ei sa fie unain Noi, …… (17:21)

 

Daca auzi acest mesaj si daca simti ca este pentru tine, inseamna ca ai in tine gena dumnezeeasca a transformarii si unirii cu El.

Inseamna ca e vremea pentru a te hrani cu o hrana potrivita “invelirii” si pregatirii pentru transformare.

Inseamna ca in curand vei capata aripi

Fii binecuvantat.

 

Leave a Reply