Procesul invizibilitatii psihologice

Treptele inaltarii #3 – Procesul invizibilitatii psihologice

Ai simtit vreodata ca desi faci lucruri vizibile, cei din jur sa nu vada asta?

Sau, te-ai confruntat cu intrebarea disperata a cuiva, …. “da tu nu vezi”? , Nu vezi ce am facut?.. sau nu vezi ce fac?..  Cum poti fi asa de orb?

Fenomenul de “invizibilitate psihologica” se petrece atunci cand realitatea ta, este diferita de realitatea celor din jur. Folosesc cuvantul de “realitate” tocmai pentru a fi vizibil intr-o zona mai densa. Le-as numi “perceptii”, ceea ce ar fi mai corect, insa un om ancorat intr-o lume densa, va accepta cu greu sa inteleaga diferenta intre perceptie si realitate, pentru ca toata lumea lui, o reprezinta cutia in care se afla si ar considera o slabiciune sa accepte ca realitatea, poate fi alta decat perceptia sa.

Exemplu

Sa luam ca exemplu doua persoane care traiesc in zone de frecventa diferite, dar se intalnesc oarecum intr-o zona de freventa comuna.

O persoana vibreaza pe o frecventa intre 100-500 hz

O alta persoana vibreaza intre frecventa de 5-200 hz.

Zona vizibila intre cele doua persoane se afla intre 100-200 hz.

Ochii fizici pot inregistra prezenta unei fiinte umane in mijlocul lor, dar nu poate exista o recunoastere psihologica. Cu cat zona de frecventa este mai diferita, cu atat recunoasterea devine mai groaie deoarece nu exista nimic in comun intre cele doua fiinte, sau grupuri de fiinte si ca urmare, nu exista nimic care sa ii atraga.

Daca te afli in prezenta unei persoane din zona diferita de frecventa decat a ta, nu vei gasi nimic comun si nu vei gasi nici o atractie catre aceasta.

In afara de cazul in care ai un contract karmic sau o intelegere de a fi invatator pentru cineva care rataceste in intuneric, nu ai nici un motiv sa fiti atrasi unul fata de celalalt.

Marele invatator mesianic, Yesua ben Iosif – cunoscut in crestinism ca Isus, si-a dedicat o mare parte a invataturii sale pe acest subiect al invizibilitatii psihologice.

Redau cateva texte:

Intrebat de ucenicii sai, “de ce spun invatatorii lor ca trebuie sa vina Ilie…” Isus le raspunde:

 • ……. Ilie a si venit, si ei nu l-au cunoscut, ci au facut cu el ce au vrut. Tot asa are sa sufere si Fiul omului din partea lor.”
 • Ucenicii au inteles atunci ca le vorbise despre Ioan Botezatorul.

 

Intr-o alta ocazie, nedumeriti ca Isus exprima marile adevaruri in pilde, El le raspunde:

(Matei 17: 12-13)

 

Voua v-a fost dat sa cunoasteti tainele Imparatiei lui Dumnezeu, dar celorlalti li se vorbeste in pilde, ca “macar ca vad, sa nu vada, si macar ca aud, sa nu inteleaga.” (Luc.8:10)

 

O alta situatie a fost cand dupa invierea sa, doi ucenici care evident IL CUNOSTEAU, cand l-a intalnit pe un drum spre Emaus, nu l-au recunoscut.

Luca 24: 13- 18

 • In aceeasi zi, iata, doi ucenici se duceau la un sat, numit Emaus, care era la o departare de saizeci de stadii de Ierusalim;
 • si vorbeau intre ei despre tot ce se intamplase.
 • Pe cand vorbeau ei si se intrebau, Isus S-a apropiat si mergea pe drum impreuna cu ei.
 • Dar ochii lor erau impiedicati sa-L cunoasca.
 • El le-a zis: “Ce vorbe sunt acestea pe care le schimbati intre voi pe drum?” Si ei s-au oprit, uitandu-se tristi.
 • Drept raspuns, unul din ei, numit Cleopa, I-a zis: “Tu esti singurul strain aici in Ierusalim, de nu stii ce s-a intamplat in el zilele acestea?”

 

Cu alte cuvinte, Isus vibra pe o frecventa mult prea sus fata de ei ca sa il poata recunoaste psihologic. Vedeau  fiinta fizica, dar nu si psihicul ei.

Mentinerea unui camp de constiinta inaltat, inseamna cel mai bun camp de forta sau sistem de aparare posibil pentru a tine la distanta pe toti cei care ti-ar putea face rau.

Imaginati-va ca aveti o abundenta de mancare, energie si adapost pentru voi si colegii vostri lucratori in lumina, in timp ce milioane de suflete infometate si disperate traiesc toate in jur (sau incearca sa traiasca).

Daca nu ar exista invizibilitatea psihologica, tu si comunitatea ta ar putea suferi un teribil atac fiind invadata de aceste suflete disperate. Cu alte cuvinte, ele s-ar putea napusti asupra proprietatii voastre si ar putea viola si jefui tot ce vad cu ochii.

In mod ironic, este mai probabil ca acele comunitati care construiesc campuri de forta fizice, garduri inalte, paznici inarmati la fiecare intrare, etc sa experimenteze problemed at fiind ca teama prezenta in acele comunitati va atrage spree le experiente pline de teama.

Proverbul : “De ce ti-e teama nu scapi”, vine exact din aceasta zona de manifestare.

Acum insa, nu sugerez sa fii inconstient la modul in care cei din jur isi exprima negativitatea, Din contra, este nevoie sa o vezi, sa o intelegi si sa te raportezi la ea adecvat inainte de a o transcede cu adevarat.

Asa cum sustin mereu echilibrul, la fel il sustin si aici.

Sugerez insa transmiterea de mai multa iubire si compasiune celor care sufera in afara zonei de lumina. Ei sunt fratii si surorile noastre care nu au facut tranzitia in lumina.

De altfel, nimeni nu poate forta sufletele sa faca aceasta tranzitie, daca ele nu simt asta. Daca nu au ajuns la stadiul necesar sa faca acest lucru.  Fiintele de lumina de vibratie inalta din planurile celeste isi inteleg deasemenea limitarile si nu pot face munca de inaltare in dreptul altora.

Cand ma refer la o lume de sus si una de jos, nu pot sa nu amintesc vorbele marelui Invatator sus amintit:

El spunea : Ioan 8:23. „Voi Sunteţi de jos” le-a zis El „Eu vin de sus: voi Sunteţi din lumea aceasta, Eu nu Sunt din lumea aceasta.”

In majoritatea expunerilor Sale, Domnul Isus a vorbit despre o alta dimensiune necunoscuta noua, insa lumea nu il putea intelege. El deasemeni a spus ca noi nu putem intelege acest lucru. El a venit din lumea nevazuta din ceruri, El fiind in acelasi timp in ceruri.

“Dacă v-am vorbit despre lucruri pământeşti şi nu credeţi, cum veţi crede când vă voi vorbi despre lucrurile cereşti? Nimeni nu s-a suit în cer, în afară de Cel ce S-a pogorât din cer, adică Fiul omului, care este în cer.” Ioan 3:12 – 13

 

El spunea:
“Dacă m-aţi fi cunoscut pe Mine, aţi fi cunoscut şi pe Tatăl Meu. Şi de acum încolo Îl veţi cunoaşte; şi L-aţi şi văzut.”
… Cine M-a văzut pe Mine, a văzut pe Tatăl. …
Nu crezi că Eu Sunt în Tatăl, şi Tatăl este în Mine? Cuvintele pe care vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatăl, care locuieşte în Mine, El face aceste lucrări ale Lui. Credeţi-Mă că Eu Sunt în Tatăl, şi Tatăl este în Mine; credeţi cel puţin pentru lucrările acestea.”

Ioan 14:7-11

 

Cu gandirea noastra noastra omeneasca legata de timp si spatiu suntem legati de lumea tridimensionala si nu putem intelege. Intelepciunea noastra se opreste la granita “lumii de sus” care in biblie este numita LUMEA NEVAZUTA.

In descrierea acestui material video gasesti un link catre un articol in care descriu acest aspect vazut din alt unghi.

Acum sa ramanem doar la fenomenul de “invizibilitate psihologica”

Uneori, obiceiurile noastre, alimentatia noastra, viciile noastre ne plaseaza pe zone de frecventa commune  cu acele fiinte ce au aceleasi obiceiuri, ganduri si idealuri.

Cand simti ca cineva nu te intelege, desi din punctul tau de vedere, i-ai dat toate motivele sa te inteleaga, sa te vada, sip arca ramane orb in fata acestora, inseamna ca pentru acea persoana esti INVIZIBILA psihologic.

Te vede ca o persoana fizica, ca o masca, dar nu iti vede fiinta.

Este ca si cum am vede o masina pe strada, dar nu ii vedem soferul si nu stim cine o conduce.

In procesul de inaltare, nu te izola in micul refugiu invizbil ci mai curand cauta sa traiesti intr-o dimensiune alternativa din care poti fi mult mai efficient in ajutarea planetei.

E drept, refugiul in zona invizibilitatii psihologice, te poate proteja de invadarea oamenilor disperati in cautare de mancare, apa si energie, dar ramanerea acolo, nu e de folos celor care sunt deasemenea pe calea de inaltare.

Iar ca procesul sa fie efficient atat pentru tine cat si pentru ceilalti, este nevoie de o conexiune puternica si ajutor reciproc.

Bun…. Am vorbit pana acum de procesul Invizibilitatii psihologice ca un factor natural pe care il experimentezi in momentul de fata.

Dar sa presupunem ca ESTI PREA VIZIBIL si  “vrei sa devii invizibil psihologic” .

Retine ca in procesul de inaltare, nu pot fi sarite etape. Daca inca esti prins in credinte limitative despre care am vorbit in episodul trecut, nu poti trece la aceasta etapa.

Daca insa esti gata sa faci acest lucru si nu stii cum, iti prezint in continuare cateva “retete”.  Ai grija insa … prima etapa este importanta. Vezi episodul anterior.

Ca sa intelegi procesul hai sa facem un mic exercitiu.

Acopera-ti ochiul drept si priveste tinta din dreapta pana cea din stanga dispare.

 

Ai reusit?

Tocmai ai descoperit o zona a ochiului care nu percepe stimuli de lumina ce face vizibila zona tintei din stanga.

Atunci cand te concentrezi pe un punct, elementele din jur devin invizibile ochiului fizic. La fel se intampla si in cazul vizbilitatii psihologice.

Oferind exteriorului un punct in care sa isi concentreze atentia, poti efectua lucrarile in modul incognito chiar in fata lor.

In lumea spectacolului asta se numeste magia iluziei.

O iluzie este, de fapt, o demonstrație a ceea ce nu este. Iar capacitatea de a-l aplica depinde de abilitățile puternice și psihice (dacă vreți, hipnotice) ale celui care îl folosește și ale celui pe care este aplicat.  —

Iluzia merge adesea la nivelul suprafizic al impactului asupra individului, deci este important să poți acționa si în câmpul mental. În mod ideal, prin practici îndelungate (în special, de origine orientală), magul învață să-și mute corpul fizic lumile rafinate, devenind astfel invizibil pentru ochiul unui locuitor obișnuit al planetei Pământ. — Ajungem si la aceasta treapta mai tarziu.

Insa pentru a creea o astfel de iluzie pentru moment, magul isi creeaza potiuni speciale pentru exersare.

In cele ce urmeaza am sa prezint doua retete care sa te ajute in exersare:

Prima rețetă este următoarea.

Înainte de a începe să faceți o poțiune, trebuie să aveți următoarele ingrediente: rădăcină de brusture, ulei de rozmarin, boabe de orez, mazăre uscată.

Preparare:

Se ia mazarea si se pune la imbibat in apa pana coaja se poate desprinde de pe bob. Cand acest lucru este posibil,

Se ia un ceaun mare pentru gătit, în care se toarnă un pahar de apă, apoi se adaugă douăsprezece picături de rozmarin.

Avem deci apa de rozmarin care ar trebui să fiarbă. Vasul trebuie sa fie acoperit incat vaporii sa se intoarca inapoi in vas si sa nu se piarda in afara.

Cand apa a dat in fiert, se adauga adaugă rădăcină de brusture uscată zdrobită.

Infuzia este agitată în sens invers acelor de ceasornic de șapte ori și scoasă de pe foc.

După aceea, scoateți pielea din mazărea îmbibată anterior, bateți-o și adăugați la bulionul rezultat. Nouă boabe de orez sunt aruncate acolo. Poțiunea se pune din nou pe foc, fierbe timp de 10 minute.

Acum este gata de mâncare!

Există, de asemenea, o variantă de poțiuni făcute pe baza de decocturi din inflorescențe de fenicul, combinate cu o tinctură de toadstool luminiscent, cu toate acestea, datorită activității negative speciale a ultimului element, ar trebui să fiți cât mai atent posibil cu aceste mijloace si deaceea nu recomand, pentru moment.

De asemenea, puteți experimenta cu rădăcină de plantan, amarant și cicoare, fiecare dintre ele fiind considerată mult timp un instrument puternic pentru crearea iluziei invizibilității.

 

A doua reteta, care presupune aplicare exterioara,

Se face tinand cont atat de ingrediente cat si de configuratia astrala. Pregătirea ar trebui să înceapă pe luna nouă, noaptea.

Se pregatesc in prealabil ingredientele

Frunzele de ferigă, semințele de mac, coaja de ulm uscată, rășina de smirnă, maghiranul (preferabil uscat), mărarul proaspăt sunt luate ca ingrediente.

În primul rând, într-un recipient special, sau pe ceva tare, ( o piatra, beton curat)  bateți ușor și încet o parte a frunzelor de ferigă, adăugând treptat o parte din semințele de mac. După aceea, două părți de scoarță de ulm uscat, o parte de smirnă, o parte de maghiran, 3 părți de mărar sunt puse în amestec în aceasta ordine.

Toate acestea trebuie să fie foarte bine bătute și amestecate, după care nouă picături de ulei de migdale amare trebuie să fie aruncate în masa rezultată, presărate cu apă distilata pana se obtine un amestec de consistenta asemanatore aluatului.

Apoi, se toarna acest ameste (aluat) pe un vas mare plat, si lasat sa se usuce. Când aluatul rezultat își schimbă culoarea în maro și se usucă complet, ar trebui să fie bătut din nou, obtinand o pudra si recitând cuvintele:

„Lucrurile vizibile și lucrurile invizibile, lasă-mă să merg liber printre voi”.

Sau

Un fir de ceață, un ochi de dragon și un model cameleon. Țes, țes, confund și reflectez. Acolo unde va fi aruncată lumina acum, nu există nici o urmă din mine ”.

sau

„Sunt complet invizibil pentru cei pe care vreau să îi evit”.

 

 

După aceea, amestecul capătă proprietățile magice ale invizibilității. Ar trebui păstrat îngrijit într-o sticlă bine sigilată, aplicată câteodată pe scalp.

Perioada de valabilitate a medicamentului este de un an.

 

Principalul punct forte, așa cum probabil ați înțeles deja, nu constă în cuvinte, ci în poțiunea / pudra / bulionul pregătit, desi cuvintele incarca energetic potiunea ta.

Acum se pune intrebarea?

Tu pentru ce vrei sa devii invizibil?

Majoritatea oamenilor care au fost întrebați ce fel de superputere ar dori să aibă, au raspuns in mare parte fie invizibilitatea, fie abilitatea de a zbura.

La o prima vedere, o astfel de alegere poate părea inofensivă, dar există multe teorii despre ceea ce spune alegerea superputerii despre o persoană.

In general, oamenii care aleg invizibilitatea se apleacă spre partea lor mai întunecată. Teoria pare destul de logica atunci când te gândești la ce ar dori cei mai mulți oameni să folosească invizibilitatea:

 • să privească pe cineva
 • sa spioneze
 • sau să fure ceva ce o persoană nu își poate permite.

 

În comparație, persoanele care aleg să zboare au interes să aducă emoție și satisfacție în viața lor prin salvarea cuiva care cade intr-o prapastie, sau de pe o cladire inalta, sau care doreste sa faca surprise placute prin aparitia lor instantanee la o petrecere indepartata.

 

De cele mai multe ori, motivele care stau la baza dorintei noastre sunt cele care permit materializarea lor sau distrugerea lor.

 

In procesul inaltarii, calitatile obtinute sunt doar pentru a fi puse in slujba altora pentru a-I ajuta deasemenea in procesul lor de inaltare. Folosirea calitatilor obtinute in interes egoist, folos propriu sau malefic, nu doar ca vor fi pierdute dar vei fi si condamnat karmic pentru aceste actiuni.

Astfel dar, tu  ce vrei sa obtii?.. si DE CE?

Elixirul tineretii a fost iar un subiect de cercetare si cautare hermetica. Alchimistii sec XIV(17) sustin ca l-au gasit. Unii au si dovedit asta.

Pe de alta parte, moartea este un proces al evolutiei.

Tot Isus spunea:

 • Adevarat, adevarat va spun ca daca grauntele de grau care a cazut pe pamant nu moare, ramane singur; dar daca moare, aduce mult rod. (12:24)

Tu ce iti doresti?

In episodul urmator vom aborda urmatoarea etapa si anume:

Incetinirea procesului de imbatranire.

Tine aproape.

 

 

Leave a Reply