Prin brevetul ARN-Mesager, se creeaza “trans-umanismul”. Decizia Curtii Supreme SUA din 2012

Un document din octombrie 2012 atesta decizia Curtii Supreme SUA in legatura cu un litigiu in care firma MYRIAD GENETICS, INC pretinde sa breveteze o anumita procedura in biologie moleculara, iar Curtea Suprema argumenteaza ca orice proces or creatie a naturii, prin insasi natura lor sunt ne-brevetabile si ca atare libere pentru folosinta tuturor.

Dorinta companiei de a breveta tehnologia ARN-Mesager duce indirect la dorinta de a fi proprietar asupra noului genom creeat.

Ce inseamna aceasta?

Printr-o vaccinare modificată ADN sau ARN, prin vaccinarea ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine PROPRIETAREA titularului brevetului de vaccinare modificat GENETIC. pentru că au propriul lor genom și nu mai sunt „umani” (fără oameni naturali), ci „trans-umani”, deci o categorie care nu există în Drepturile Omului. Se pierde astfel calitatea de om natural și toate drepturile aferente. Acest lucru se aplică la nivel mondial iar brevetele sunt supuse legislației SUA. Din 2013, toate persoanele vaccinate cu ARNm modificate de GENETIC sunt trans-umane în mod legal și identificate legal ca trans-umane și nu beneficiază de nici un drept al omului sau alte drepturi ale unui stat, iar acest lucru se aplică la nivel mondial, deoarece brevetele tehnologiei GEN-POINT sunt sub jurisdicția și legislația SUA, unde au fost înregistrate.

Documentul poate fi citit in intregime AICI.

Dragi oameni. A fi uman este o calitate pe care lumea Klipot nu o poate intelege.

Lumea cojilor, a carcaselor, a corpurilor vii dar fara suflet, este sortita sa ramana goala faurindu-si singura propria inchisoare.

Aveti mai sus un document. Dar nu avem nevoie de el pentru a observa hidosenia deciziilor luate de trans-umani.

Pe 11 Iulie 2021 – Realitatea .net publica un articol revoltator: “Drama româncei din Germania: I-a fost luată fiica de autorități pentru că e “prea atașată de mamă” – Copila, ridicată direct din băncile școlii

O mamă a rămas fără fetița sa pentru că micuța era prea atașată de ea. Cel puțin așa susțin autoritățile din Germania.

Un nou caz șochează intreaga Europă. După ce autoritățile din Germania au luat 7 copii de langă parinți, istoria se repetă. Pe 10 martie 2021, micuța Pia, în vârstă de 7 ani, a fost pur și simplu luată din sala de clasă de funcționari ai Serviciului german de Asistență Socială pentru copii. Motivul?

Fetița era „prea atașată de mamă”! Cazul este cu atât mai halucinant cu cât, cu doar două zile în urmă, o instanță de judecată stabilise că fetița trebuie să rămână cu mama ei. De 4 luni fetița este in custodia statului german iar mama nu reușește să o aducă acasă. Sunt anunțate astăzi si proteste atat in România cât si in Germania după acest caz.

“Nu există niciun motiv pentru care fetița mea să fie instituționalizată. EU nu mi-am văzut fetița decât de 2 ori în ultimele 4 luni. Nu suntem un caz singular, sunt peste 500 de cazuri doar în orașul în care noi locuim. Micuța mea, înainte de a o vedea, cei care se ocupă de interesele fetiței – avocații numiți de judecători, fetița mea m-a desenat cu o coroană mare de regină deasupra capului și își dorește întoarcerea ei acasă. “, a declarat Mihaela Seiler, mama micuței, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Cum sa consideri un atasament natural, normal, UMAN care este intre fiica si mama, un abuz pentru a fi rezolvat prin institutionalizarea copilului? Cum sa spui ca faci acest lucru pentru binele suprem al copilului, cand binele acestuia si singura lui dorinta la acea varsta este sa fie langa mama ei, unde este si normal sa fie? Despre ce bine al copilului vorbim?

O societate intoarsa cu susul in jos, o societate in care trans-umanii vor sa ne introduca noul normal in care barbatii sa nasca copii iar acestia sa fie crescuti de stat, fara atasamente, fara sentimente, fara suflet, fara UMANITATE.

Dupa 31 de ani, versurile lui Valeriu Sterian sunt parca mai inspirate ca niciodata si au o “rezistenta” fulminanta.

Vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni

Sa-l ascultam…. acum 31 de ani in urma, azi, mai actual decat atunci:

“A fost ora 23 – Un buletin de ştiri din Bucureşti : Începută la Timişoara printr-o demonstraţie paşnică declarată sistemului, de către autorităţi şi forţele de securitate, Revoluţia Românilor s-a întins rapid în întreaga ţară. Armata a trecut în partea populaţiei pe străzile din Timişoara, Sibiu, Bucureşti, Braşov şi alte oraşe. Numărul tinerilor morţi şi răniţi în lupta pentru libertate continuă să crească.”

Doamne, vino Doamne, Să vezi ce-a mai rămas din oameni. (x2)

Sunt nopţi lungi şi triste. Acasă mă gândesc Şi pe voi acolo vă zăresc.

Sunt nopţi pline de groază Pentru mine în război. Sunt nopţi de basm acolo la voi. Şi Doamne pentru ce? O viaţă de coşmar. Şi pentru cine Se moare în zadar? Sunt nopţi pline de groază În care îmi e să ţip. Sunt nopţi de basm De care nu mai ştim.

Doamne, vino Doamne, Să vezi ce-a mai rămas din oameni. (x2)

De ce nu încetaţi Acest cumplit război? De ce vă gandiţi Numai la voi? Şi nici nu vă pasă De mama care-şi plânge Copilul său ucis Ce zace în bălţi de sânge. Şi nici nu vă pasă De cei ce nu mai sunt. De cei ce vă acuză De acolo din mormânt.

Doamne, vino Doamne, Să vezi ce-a mai rămas din oamenï. (x2)

By Eusebiu Voinea

Lasă un răspuns