Noua Ordine Mondiala – sperietoare sau Iluminare?

Despre Noua Ordine Mondiala se vorbeste inca de prin anii 80. Dar niciodata nu a fost atat de propovaduita ca acum.

Pentru unii, Noua Ordine Mondiala inseamna ceva rau, pentru altii inseamna ceva bun.

In cele ce urmeaza, mi-am propus sa clarific in masura cunostintelor legate de acest subiect, injectarea psihologica cu acest “virus”, care pare sa zapaceasca tot mai mult milioane de minti din societatea moderna.

La modul general, este vehiculata idea cum ca o grupare Iluminati din ramura Bilderberg, vor sa instituie o Noua Ordine Mondiala cu un nou sistem financiar, etc.

Insa atunci cand privim mai in profunzime asupra problemei, observam ca lupta pentru acest control mondial se duce intre trei mari forte care au populat pamantul in decursul timpului, si anume intre Orionieni, Siriusieni si Draconieni, cu diferitele lor aliante si grupuri inrudite.

Cu alte cuvinte, fiecare lupta sa isi impuna ordinea lor mondiala, ordine care a fost dintotdeauna, dar a trecut cand in mana unuia cand in mana altuia in functie de cum castigau luptele. Astfel, fiecare grup isi doreste o Noua Ordine Mondiala, dar sa fie ordinea lui.

Si in speranta ca vor reusi sa puna stapanire peste guvernele lumii, fiecare grup cauta sa influenteze cat mai multi oameni sa le sustina planurile. Cu cat reusesc sa atraga mai multe mase de oameni de partea lor, cu atat balanta puterii se inclina in favoarea grupului respectiv.

Dincolo de aceste grupuri, se afla Fondatorii. Ei sunt neutri (inca), urmarind cu atentie evolutia pamantului de mii de ani.

Programul

Orionieni, Siriusieni si Draconieni au programat majoritatea oamenilor sa se vada pe ei insisi ca niste pioni neajutorati, manipulati si controlati de cativa indivizi bogati care conduc sistemele financiare si politica lumii. Adevarul este insa spus pe jumatate, pentru ca desi este adevarat ca lumea este condusa financiar de 300 de indivizi foarte bogati, asta nu inseamna ca nu pot fi “rasturnati”.

Si cum proportia luminii si intunericului este mereu variabila, la fel, nu toti cei care ne conduc sunt orientati negativ.  

conlicte intre elita noii ordini mondiale

In contextul dat, vom considera orientarea negativa ca fiind cea in care conducatorul este orientat caatre sine, cu interese egoiste, iar orientarea pozitiva ca fiince cea in care conducatorul este orientat altruist, catre binele umanitatii in general.

Orionienii sunt in general orientati pozitiv, spre binele si dezvoltarea umanitatii, dar sunt si cativa cu interese egoiste.

Siriusienii sunt orientati pozitiv dar in acelasi timp si negativ in functie de planul de rezonanta in care se alfa.

Draconienii sunt in general orientate negativ, cu interese egoiste dar sunt totusi cativa orientati pozitiv spre binele umanitatii.

In acest interes comun, cei orientati pozitiv s-au constituit intr-o alianta pe care o cunoastem ca Iluminati.

Initial, Iluminati a fost un grup de suflete illuminate care doreau sa isi exercite influenta intr-un mod pozitiv asupra omenirii. Ei erau vizionarii, profetii, oracolele, misticii, intelepctii, preotii, magicienii, guru, avatarii si pofesionistii erudite in filosofie, economie, politica,  religie, etc.

Ei au vrut sa creeaze o reintoarcere la paradis pe baza unor principii Divine mai inalte. Au studiat stiintele oculte, metafizica, cosmologia, parapsihologia si magia.

Deoarece insa, nu si-au vindecat total problema Cauzei Originale, si nu erau stapanii ego-ului lor, sentimentul de putere care se tragea din faptul ca aveau intelepciune si cunoastere, a inceput sa li se urce la cap.

Fiind lideri orientati pe minte, ei au ignorat sau nu au tinut cont de inima, factorul uman (centrul iubirii si al compasiunii). Si-au dezvoltat chakra plexului solar (centrul puterii si vointei personale), dar aceasta putere nu le-a fost temperata de iubirea inimii.

Acest dezechilibru a dus la la identificarea cu ego-ul sau cel putin la esecul de a recunoaste cand anume a inceput ego-ul sa preia controlul.

Pe masura ca sufletele din organizatiile illuminate s-au ridicat ca rang in structura ierarhica, ele au inceput sa se vada pe sine ca fiind mai bune decat cele care aveau un rang inferior. Aceasta comparatie si judecare au fost subtile la inceput, dar in cele din urma au condus la conflict si disensiuni in randul tuturor organizatiilor.

Avand cunostintele necesare, au inceput a folosi principiile magiei pentru a controla si manipula energia, iar apoi au folosit-o impotriva sufletelor nebanuitoare care detineau pozitiile de autoritate mai putin importante din societate cum ar fi politia, subordonatii militari, guvernul local, profesorii universitari, etc)

Atunci cand magia este folosita in sens pozitiv, este considerate alba. Cand este folosita in sens negativ, adica orientata egoist, este considerata neagra.

Insa lumina adevarului stralucesteste totdeauna asupra unui system intunecat si face ca acesta sa se destrame. Asadar, gruparea Iluminati isi mentine iluzia de putere prin intermediul unei retele de societati secrete din care unele sunt bine-cunoscute iar altele inca obscure.

Una din aceste ramuri este reprezentata de Iluminatii Bavarezi, fondata de Adam Weiskopf, o alta ii implica pe francmasoni si diferitele ei ramuri, iar o alta adunata inca in jurul Scolilor de mistere ale Egiptului antic care au jucat si ele un rol in evolutia Iluminati. Multe persoane care i-au inspirat sau influentat erau afiliati la mai multe ramuri ale societatilor secrete printre care se numara Manly P. Hall, Aleister Crowley, Helena Blavatsky si altii.

Aceste suflete erau in general mai mult luminoase decat intunecate, orientate foarte pozitiv, dar tot mai aveau probleme nerezolvate in interiorul lor, ceea ce le-a predispus la influentele intunecate ale orienienilor negativi, siriusienilor intunecati si draconienilor.

Sistemul bancar si financiar

Astfel, membrii orientati negativ din randurile Iluminati, au nascocit diferite mecanisme pentru controlarea maselor dintr-un anumit segment al societatii.

Conform unor informatii bine cercetate, exista circa 300 de oameni care “detin” sau controleaza aceste institutii bancare si prin urmare 95% din resursele financiare ale lumii. Majoritatea acestor oameni sunt controlati de entitati negative care trag sforile, la fel cum trag si sforile diferitelor guverne pentru care care chipurile lucreaza. 

Dar in acelasi timp, membrii orientati pozitiv, au si ei agenda lor.

Monopolul medical

La inceputuri, medicina era alcatuita din doua entitati: Doctorul si pacientul. Simplu si eficient. Veneai la doctor sau doctorul venea la tine, apoi plateai pentru serviciile oferite si daca era cazul pentru medicamente, eficiente sau nu, si asta era tot pana la urmatoarea vizita.

Astazi, imbolnavirea este o mare afacere. Avem tot felul de intermediari, fiecare avand degetele infipte in placinta financiara. Avem organizatii de mentinere a sanatatii (OMS-uri), diferite companii de asigurari, retele de medici, companii farmaceutice, avocati, agentii si autoritati de reglementare guvernamentale, comercianti si negustori, oameni de publicitate si marketing, cercetatori si desigur, lobbysti care sa influenteze deciziile legiuitorilor.

Inselatoria medicala

Nicaieri nu este mai evidenta agenda intunecata ca in lumea medicamentelor si medicinei, si in special in cercetarile asupra cancerului. Exista tratamente pentru cancer de peste 100 de ani, chiar inainte ca acesta sa ajunga sa fie o problema semnificativa.

Este evident pentru oricine doreste sa priveasca in profunzime, ca stilul nostru de viata modern, stresul, poluarea, dieta si sistemele de credinta sunt toate factori favorizanti ai cancerulului (impreuna cu un mic procent de cauze genetice)

Cancerul este provocat de dezechilibre ale diferitelor substante ale corpului fizic. Poate fi o dieta care este prea acida, afectand pH-ul din corp, pot fi aditivii alimentari pe care corpul nu ii poate recunoaste sau nu stie sa ii proceseze, poate fi expunerea la radiatii industriale, dar cea mai semnificativa cauza a cancerul este suprimarea si reprimarea emotiilor.  Acum, majoritatea dintre noi suntem atat de ocupati incat abia ne mai facem timp pentru noi, pentru meditatie si pentru relaxare.

Asadar, pentru a preveni cauzele cancerului, trebuie sa ne vindecam emotiile si sistemele de credina care le-au dat nastere, si sa ne schimbam stilul de viata astfel incat sa fie in armonie cu ritmurile naturale ale corpului.

Cei care au facut cercetari in domeniul eradicarii cancerului au avut parte de hartuiri sau suprimati complet, avand parte de razii in laboratoare in miez de noapte, arestari si chiar crime.

In general, este ilegal sa dai sfaturi medicale care sunt contrare formelor “acceptate”, deoarece strica agenda de monopol.

Probleme cu vaccinurile

Atunci cand vacinurile au fost introduse pentru prima data, ele erau preparate cu atentie si cercetate bine.  Unele vaccinuri cum ar fi cele de variola si poliomielita au fost prcatic creditate cu eradicarea acestor afectiuni. Din nefericire, a aparut pe furis motivul profitului si a compromis sever siguranta si eficienta vaccinurilor. Folosirea conservantilor precum mercurul si aluminiul, despre care se stie ca provoaca probleme majore printre care se numara Alzheimer si dementa, in cel mai bun caz este iresponsabila iar in cel mai rau caz face parte din agenda depopularii.

In anul 2015, companiile care au facut vaccinul contra gripei au anuntat ca in cea mai mare parte vaccinul este ineficient. Multi oameni s-au trezit cu simtome de gripa din cauza folosirii acestui vaccin care de fapt, sunt, mai rele decat desfasurarea obisnuita a bolii in sine.

Alte vaccinuri cum ar fi Gardasil, nici macar nu ar fi trebuit sa fie aprobate, dat fiind ca s-a dovedit in mod concludent ca au provocat moartea unor adolescente.

Procentul de efecte secundare ale vacinurilor a crescut in mod constant in ultimele doua decenii, si cu toate acestea, parintii care refuza un program de vaccinare sunt criticati sever, pot fi chiar arestati si aruncati in inchisoare.

Nici o entitate orientata pozitiv nu va recurge la astfel de fapte restrictive si constrangatoare, in numele asa zisului bine comun.

Vaccinurile, la fel ca majoritatea medicamentelor sunt foarte profitabile, iar introducerea unui vaccin nou este in beneficiul oricarui fabricant.

Astazi, vaccinurile contra coronavirusului, desi a fost introdus in marea parte a populatiei, nu doar ca nu a eradicat boala, dar a dus la o crestere mai mare a infectarilor.

Desi este cunoscut faptul ca virusii din clasa corona nu pot fi eradicati printr-un vaccin, orice specialist care a deschis gura pentru a atrage atentia asupra acestui fapt, a fost ironizat, izolat si facut sa taca.

Rezultatul este vizibil clar pentru cine vrea sa vada. Ceilalti, desi au ochi, nu vad pentru ca nu vor sa vada.

Agenda depopularii

Desi in aceste zile, a fost foarte mult vehiculata ideea ca prin campania de vaccinare se urmareste depopularea in masa, acest lucru ar trebui privit mult mai profund.

Asa cum am spus mai sus, grupurile care urmaresc instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, duc o lupta acerba unii impotriva altora, fiecare vrand sa instaureze Ordinea lui. Agendele difera si scopurile lor sunt diferite.

Majoritatea membrilor constienti sau nu ai Iluminati, sunt in favoarea mentinerii populatiei in numar destul de mare, poate de ordinul a 8-9 miliarde, deoarece mai multi oameni inseamna mai multi consumatori ceea ce inseamna profituri mai mari.

O alta grupare care cotroleaza industrita armelor si medicamentelor isi doresc sa vada razboie lungi si interminabile, cu minim de morti dar cu multa suferinta si distrugere fizica. Ei alimenteaza cu arme atat o tabara cat si pe cealalta, venind apoi in ajutor tot ei cu medicamente si reconstructie in urma razboiului. Ei nu au interes sa moara oameni multi in razboi pentru ca isi doresc profilul consumatorului ideal care traieste pana la o varsta de 90-100 de ani, dar care este ciuruit de multe afectiuni si ca urmare consuma mai multe medicamente.

Totusi, exista un grup foarte mic, ce-i drept, care au o pofta extrema de putere si control, incat ar vrea sa reduca populatia Pamantului la un numar pe care il considera mai usor de manevrat.  Ei se considera “cei alesi”, considerand profetiile care sugereaza ca circa 80-90% din omenire va pieri intr-un conflict de tip Armaghedon sau din cauza schimbarilor planetare masive cum ar fi cataclisme si eruptii vulcanice masive. In acest context ei se considera ca fiind alesii lui Dumnezeu meniti sa ii indeplineasca planul si care vor mosteni Pamantul dupa “curatire”.

Altii, nu dau crezare scrierilor profetice sau religioase, dar in schimb au o abrodare mai militarista. Planul lor este sa otraveasca populatia stiind ca cele mai puternice linii genetice vor supravietui unor pandemii sau mutatii celulalare puse la cale.

Bazele subterane secrete

Bazele mai elaborate si mai high-tech sunt de obicei strict secrete si fac parte adesea din proiectele militare ale operatiunilor intunecate. 

Structura compartimentata a operatiunilor guvernamentale secrete, consta din mai multe programe strict secrete in numeroase tari . Personalul functioneaza pe o baza care se numeste “nevoia de a sti”, care permite unor grupuri mici de comandanti militari sa opereze proiecte despre care 99% din omenire stie prea putin sau deloc.

Un asemenea proiect, mentionat in unele scrieri ca proiectul Philadelphia sau Montauk, implica ingineria inversa a navelor spatiale capturate intre anii 40 si 80 in timpul perioadei in care zeta-reticulienii efectua in mod activ programele lor de incrucisare cu oamenii. Anumite proiecte de operatiuni intunecate au implicat aranjamente cu zetanii ca sa primeasca tehnologie in schimbul pastrarii secretului si protejarii programelor de reproducere ale acestora.

In Romania

In 2003, in baza unor cercetari de geofizica a pamantului realizata din spatiu, s-a descoperit faptul ca in Muntii Bucegi ar exista o asemenea baza subterana. Deoarece patrunderea in tara noastra si forarea muntelui fara o implicare militara ar fi fost imposibil de realizat, un membru al grupului Bilderberg, pe nume Massini, realizeaza diligenta necesara de a se intalni cu seful serviciului de contrinformatii si a stabilit un acord de forare a muntelui intr-o operatiune ultra secreta.

In acea vreme, generalul Obadea transferase marea parte a responsabilitatilor din cadrul bazei de contrainformatii, tanarului instruit Cezar Brad. Stiind ca atat in cadrul agentiei cat si in alte structuri de conducere ale statului erau multi agenti orientati atat negativ cat si pozitiv, au cautat sa joace foarte inteligent intentia d-lui Massini de a prelua controlul asupra bazei subterane din tara noastra.

I-au dat de inteles ca se conformeaza planului prezentat si au pornit operatiunile de forare a muntelui fara ca nimeni din serviciul de informatii sa stie si nici vreo structura guvernamentala sa nu afle.

Forarea muntelui a avut loc intr-o singura zi cu aparatura ultramoderna pusa la dispozitie de partea americana.  Insa patrunderea in interiorul muntelui, a avut loc cu multe peripetii si cu moartea instantanee a doi militari americani cand s-au lovit de un perete energetic.

Cu totii vroiau sa ajunga in Sala Proiectiilor unde se afla depozitat marele secret al omenirii, dar dupa ce soldatii americani au fost secerati instant de barajul energetic activ, fiecare a dat dovada de multa prudenta.

Cezar Brad reuseste sa dezactiveze sistemul si sa ajunga pana in Sala Proiectiilor. Cauta sa securizeze zona dar cand se intoarce, intreaga echipa militara impreuna cu dl Massini erau intr-o stare de tacere si descurajare.

Intreband de cele intamplate, i se comunica faptul ca operatiunea a fost aflata de conducerea politica de la Bucuresti si deja o delegatie guvernamentala se deplasa la fata locului.

Planul negativ al lui Massini de a controla aceasta baza a fost spulberat intr-o clipa.

In momentul in care cei doi soldati au atins bariera energetica, undeva prin Irak, unde americanii facusera deja o descoperire similara a unui tunel, a fost semnalata patrunderea in zona protejata din Muntii Bucegi. 

Generalul de la fata locului din Irak, anunta autoritatile americane, iar acestia, pe cale diplomatica anunta conducerea de la Bucuresti care era in plina campanie electorala. Astfel, au realizat ca defapt, descoperirea din Muntii Bucegi avea legatura cu cea din Irak si avea sa se afle mai tarziu ca inca doua tuneluri duceau unul in Tibet iar altul in Egipt in platoul Gizeh.

Presiunile politice au dus la determinarea controlului de drept al acestei baze, dar in final, s-a convenit ca responsabil cu paza bazei sa fie partea americana reprezentata printr-un general, si responsabil cu expeditiile subterane sa fie partea romana reprezentata prin seful agentiei de contrainformatii, Cezar Brad.

Descoperirea din Muntii Bucegi,  a plasat zona Romaniei ca fiind de o importanta geostrategica importanta pentru intreaga planeta, iar forte atat negative cat si pozitive, lupta pentru “butoanele de control” ale lumii.

Ar mai fi muuuulte de spus privind , modificarea conditiilor meteorologice si geoingineria, scopul HAARP, otravirea produselor alimentare si al apei, cosmarul deseurilor nucleare si accidentele nucleare, monopolul petrolului, fracturarea hidraulica a sisturilor pentru obtinerea gazelor, uraniul saracit cat si suprimarea tehnologiilor noi dar cred ca ti-ai facut o idee a faptului ca Noua Ordine Mondiala este o emblema de tipul “Hotul striga hotii”.

Cand un grup simte ca pierde teren, striga faptul ca acesta actiune tine de o conspiratie a Noii Ordini Mondiale.  (si e adevarat, doar ca e ordinea celuilalt nu a lui). Cand balanta se inclina in partea cealalta, le vine lor randul acum sa strige impotriva Noii Ordini Mondiale. Evident, e adevarat, doar ca nu e ordinea lor pe care si-o doresc.

Ce e de facut?

Cheia trecerii prin “noaptea intunecata a sufletului” planetara este ramanerea in neutralitate. Aceasta nu este o stare de incertitudine ci mai degraba o stare foarte iluminata in care nu reactionati fata de intuneric si nu ii dati putere, dar nu intrati nici in starea de negare cu privire la existenta sa.

Una din extreme ar fi negarea fortelor negative si intunecate catalogandu-le drept iluzii. Dar a le ignora asta nu inseamna ca ele vor disparea.

Cealalta extrema este acordarea de control absolut al pamantului fortelor intunecate, pozitionandu-ne in victime si lamentatie ca oricum nu avem ce face. Ei conduc, ei castiga, ei fac jocul.

Perceptia corecta este undeva la mijloc.  Da, fortele negative sunt reale in cele patru dimensiuni mai dense, dar nu sunt invincibile si nici macar nu au garantia ca le iese jocul.

Lucratorii in lumina nu sunt feriti de atacuri, dar rolul lor este asemanator cu cel al Soarelui, trimitand raze de lumina binefacatoare atat peste cei buni cat si peste cei rai.

Imparatia lui Dumnezeu care se afla in noi seamna in multe privinte cu soarele. Ea straluceste continuu din centrul fiintei noastre dar trebuie sa invatam a o folosi in moduri care contribuie la starea de bine a omenirii.

La inceputul acestui articol am amintit de grupul Fondatorilor care sunt neutri (inca)

In Daniel cap 2, este prezentata alegoric istoria lumii printr-un chip uman visat de regele Nabucodonosor.

Capul fiind de aur, bratele si pieptul de argint, coapsele de arama si picioarele de fier, arata cele 4 ere care se repeta periodic in evolutia pamantului.

Cand fierul isi pierde din putere amestecandu-se cu lutul, o piatra desprinsa din varful unui munte vine si loveste chipul la picioare si il face tandari. Nimic nu mai este din ce a fost.  Nimic nu va mai fi ca pana acum – va este cunoscuta expresia?

Daniel 2: 34. Tu te uitai la el, si s-a dezlipit o piatra fara ajutorul vreunei maini, a izbit picioarele de fier si de lut ale chipului si le-a facut bucati.

Atunci fierul, lutul, arama, argintul si aurul s-au sfaramat impreuna si s-au facut ca pleava din arie vara; le-a luat vantul, si nici urma nu s-a mai gasit din ele. Dar piatra care sfaramase chipul s-a facut un munte mare si a umplut tot pamantul.

In explicatia pe care Daniel o ofera regelui privind talcuirea visului, acesta ii spune:

In vremea acestor imparati, Dumnezeul cerurilor va ridica o imparatie care nu va fi nimicita niciodata si care nu va trece sub stapanirea unui alt popor. Ea va sfarama si va nimici toate acele imparatii, si ea insasi va dainui vesnic.

Aceasta inseamna piatra pe care ai vazut-o dezlipindu-se din munte fara ajutorul vreunei maini si care a sfaramat fierul, arama, lutul, argintul si aurul. Dumnezeul cel mare a facut deci cunoscut imparatului ce are sa se intample dupa aceasta. Visul este adevarat, si talcuirea lui este temeinica.” Daniel 2:45

Na aici inca o versiune a Noii Ordini Mondiale.

Tu cand te referi la Noua Ordine Mondiala, ce sentiment te incearca?

Pentru libertate

Eusebiu Voinea

Eusebiu Voinea

Surse: Sal Rachele, Radu Cinamar

Leave a Reply