Miza razboiului Ruso-Ucrainean


Sa facem o mica aducere aminte a modului cum a inceput totul.
– Wuhan… un oras din China in care se afla si un biolaborator militar.

– O diversiune, un virus aruncat in lume, o incercare esuata de a da vina pe China.

– Doi ani de valuri peste valuri virusate, o lume ingenuncheata, legi haotice, conspiratii si adevaruri.

– Gogoasa covid-19 ajunge prea umflata si se sparge repede in mai toate tarile, grabind ridicarea restrictiilor aberante.

– 02 febr 2022 – Americanul Biden anunta faptul ca Rusia va ataca Ucraina pe 16 febr. Stia el ce stie.. – Putin inca nu.

– 20 febr 2022 – O delegatie rusa este „certata” de echipa de jurnalisti americani intr-un interviu, cand acestia spun ca nu au de gand sa atace Ucraina. Replica vizibil nervoasa a jurnalistilor: „De ce sa nu atacati?.. Cum sa nu atacati?.. Trebuie sa atacati”.


– 24 febr – primele explozii… militari rusi debusolati ca nu stiu ce cauta acolo, ei crezand ca sunt in exercitii militare

– 13 zile de razboi…


Si acum… ta na naaaaaa…..


8 martie 2022 – China nu a mai suportat si pune sula in coasta Americanilor sa declare public prezenta si numarul biolaboratoarelor militare aflate pe teritoriul Ucrainei.

– Deci… unde va sa zica, in timp ce acuzele se indreptau spre China privind nenorocirea Covid, din biolaboratoarele din Ucraina se eliberau noi si noi variante virusologice pentru a creea val dupa val , si nebunuie dupa nebunie.


– Presati de fortele rasaritene (Rusia, China), Americanii si-au „bombardat” singuri biolaboratoarele din Kiev, eliminand chiar si de pe situl Ambasadei Americii la Liov (mutata de la Kiew) toate documentele despre biolaboratoarele finanțate de Pentagon.


Aceste documente includeau detalii importante legate de construcția, finanțarea și autorizarea laboratoarelor de arme biologice din Ucraina.Informația a fost publicată pentru prima dată de jurnalista de investigații Dilyana Gaytanzhieva, iar pe 8 martie 2022 Ministerul chinez de Externe a cerut garanții pentru siguranța celor 26 de biolaboratoare din Ucraina. Însă, mai mult de atât, Beijingul vrea ca America să dezvăluie toate detaliile experimentelor pe care le desfășoară în aceste laboratoare!

surse:

stangesounds.org

National.ro

Stiripesurse.ro

hotnews.ro

Mai e nevoie de traducere

  • Vechea masinarie numita pe alocuri „deep state” – „statul paralel” – Noua Ordine Modiala este incalecata de noua masinarie care isi doreste si ea o Noua Ordine Modiala. Doar ca ordinea asta mondiala este vazuta diferit de catre globalisti si suveranisti. Unii sunt ancorati in vechea paradigma a Pestilor, iar ceilalti sunt puternic influentati de noua paradigma a Varsatorului.
  • In disperarea lor, cei care au controlat lumea prin „carligul de peste”, descopera ca strategia nu le mai functioneaza si au inventat o fasaita de plandemie cu toate ciomegile mass-mediei pe carca populatiei. Doar ca… lumea nu mai e ce a fost, si asta i-a condus catre o noua refulare.
  • In razboi se minte mult. Orice razboi se bazeaza pe inselatorie.
  • Se mizeaza pe butoanele emotionale ale populatiei, se fac stiri emotionale si reportaje emotionale.
  • S-a aratat catre laboratorul din Wuhan, ca toata lumea sa priveasca acolo si sa nu fie atenta la multele laboratoare de pe teritoriul Ukrainei
  • China si Rusia s-au prins de miscare. Au cerut Americanilor nescaiva garantii.
  • Acestia gasindu-se iar descoperiti, se grabesc sa isi stearga urmele.

GAME OVER

Lasă un răspuns