Mesajul iconografic in pandemia globala de coronavirus. Cum ar arata geneza umanitatii anului 4500?

Daca azi s-ar rescrie geneza pentru umanitatea anului 4500 …. Aceasta ar suna cam asa.

La inceput, omul era fericit in lumea lui, traia liber ca intr-o gradina cu multi copaci si animale, ca de aia se si spunea “mare este gradina Domnului”.

Ca sa ii trezeasca constiinta omului, Dumnezeu l-a avertizat cu privire la un vrajmas care intentiona sa se  furiseze in gradina si sa ii strice fericirea aruncandu-si propria samanta in gradina.

– Si cum va face acest lucru Doamne? , intreba omul…

– Vrajmasul este foarte siret si poate apela la orice fel de siretlic, dar voi trebuie sa vegheati. Odata ce el va avea acces la esenta voastra, va va modifica ADN -ul si veti muri.

– Si cum ne putem proteja?

– Pai… ca sa ii puteti face fata, trebuie sa stati impreuna. Sa nu va departati unul de celalalt.

Astfel, oamenii se imbratisau, se iubeau, stateau impreuna si socializau fata in fata. Pana intr-o zi cand o voce a rasunat in gradina anuntand o moarte violenta pentru cei care se iubeau si se imbratisau.

Vocea aparuta ca de nicaieri a anuntat o molima globala, si a fortat guvernele lumi sa ia masuri si sa izoleze oamenii unii de ceilalti. Sa ii introduca intr-o realitate virtuala si sa ii inchida in case. Unii auzeau vocea Domnului care ii avertizau cu privire la ce se intampla, altii, erau speriati si ascultau orbeste de vocea misterioasa.

In mijlocul gradinii, se afla un copac imens cu radacini infipte in toate structurile de conducere. Ramurile lui se intindeau deasupra lumii inconjurand-o cu sateliti de comunicare si control, facand lumea sa priveasca uimita la ecrane, sis a se  minuneze de lucrarile fara logica savarsite prin acest copac.

Pe ramurile acestui copac se ascundea sarpele.  Fiind o organizatie deosebit de sireata prin a carui industrie a stapanit marea parte a guvernelor  si a medicilor, si in numele sanatatii si a vietii terestre, savarsea acte de cruzime si genocid.

Astfel dar, intr-o zi, sarpele a anuntat o pandemie la nivel mondial, si pentru ca oamenii sa guste din vaccinul pregatit pentru ei, a luat si a gustat si el. “Vedeti?  Nu exista nici o reactive adverse. Vaccinul este foate sigur si va va pazi de boala.“.

In acelasi timp, erau voci care spuneau: “vrei sa ne omori. Vaccinul aduce suferinta, control, si robie. Vrem sa murim liberi”.

Sarpele a spus: “Negresit nu veti muri. Iata,.. eu m-am vaccinat si nu am murit. Ba din contra, sunt mai in putere, mi-am intarit imunitatea si sunt mai sanatos ca inainte.  ”

Omul, a fost incantat de realizarea sarpelui si s-a vaccinat. Insa imediat a simtit o slabiciune a vointei, legatura cu vocea divina a inceput sa se stinga si sa actioneze tot mai mult in virtutea controlului dictate de sarpe.

S-a privit pe sine si a vazut ca este gol. Nu mai are gena umana. Nu mai are vointa, nu mai are gandire proprie, a ramas fara creativitate, fara bucuria de socialize, fara contact fizic, fara empatie, fara discernamant, ajungand ca un robot infaptuind cu exactitate ordinele sarpelui.

In acel moment, in gradina a venit Creatorul si a strigat.

Omule?… unde esti?..

Si dupa un panou plin de monitoare, plin de computere, ca dupa un tufis virtual, apare sfios omul…

“Ti-am dat share location…. trebuia sa stii unde sunt.”

Atunci Creatorul ii spuse:

Am pus in tine gena mea… te-am facut asemeni mie, cu putere creatoare si cale libera pentru a obtine un liber arbitru.  Ti-am oferit o gena speciala si capabila sa creeze viata, sa o sustina si sa o pazeasca. Te-am pus stapan peste orice faptura din gradina,….

 • Stii… sarpele pe care l-ai lasat sa stapaneasca pamantul, el mi-a facut asta…

…………………………………………………

Caragiale nu a fost singurul dramaturg care a constatat ca Istoria se repeta.

Multi vizionari au prezis evenimente din viitor pe baza studierii unor segmente din Istorie care s-au repetat la interval regulat, si pe baza lor au emis propriile viziuni ajustate la cunostintele si tehnologia vremii in care au trait.

Astazi, traim evenimente demult prezise dar intelese diferit si interpretate conform bagajului de cunostinte aferent  timpului respectiv.

Un exemplu in acest sens sta relatarile evenghelistilor cu privire la Mesia.

Un salvator asteptat de Iudei in forma in care ei o plasmuisera data fiind si situatia in care se aflau in acea vreme, ca si colonie aflata sub conducerea Romanilor.

Astfel, profetiile care promiteau un salvator pentru natiunea Evreilor, erau interpretate in functie de conjunctura politica a vremii, si “sa  nimerit” ca in vremea Romanilor sa apara acest Mesia, profetit si propovaduit. Insa chiar cei care il propovaduiau nu l-au recunoscut pentru ca nu se potrivea asteptarilor lor.

Ulterior, in vederea implinirii profetiei “ma voi intoarce”, asteptatorii ramasi cu privirile pironite spre cer, au pierdut din vedere “revenirea in alta forma” desi pe aceiasi cale.

….. Acest Isus, care S-a inaltat la cer din mijlocul vostru, va veni in acelasi fel cum L-ati vazut mergand la cer.

Termenul cheie “in acelasi fel”,  a fost interpretat in multe feluri, dand felurite semnificatii revenirii Lui.

La fel,  posesiunile demonice au fost analizate si catalogate mai tarziu prin etichetarea unor boli ca epilepsie, streche, psihoza, etc.

Hai sa vedem cum descriu evangheliile modul in care o fiinta demonica preia un corp, servindui drept vehicul de manifestare, intrand in corpul acestuiasi preluand controlul.

 • “Acela caruia ii voi intinde bucatica si i-o voi da.” Si a intins o bucatica si a dat-o lui Iuda, fiul lui Simon Iscarioteanul.
 • 27. Cum a fost data bucatica, a intrat Satana in Iuda. Isus i-a zis: “Ce-ai sa faci, fa repede.”
 • 28. Dar nimeni din cei ce sedeau la masa, n-a inteles pentru ce ii zisese aceste vorbe.

Ioan 13: 26-28

Un spirit nu se poate manifesta fizic decat prin intermediul unui corp care sa ii asculte comenzile.

Sa ne imaginam relatia dintr un om si o masina pe care o conduce.

Daca privim de la balcon, un  bulevard plin cu masini, am putea spune: Iata o masina rosie face la dreapta… sau se opreste, ori… este aglomeratie de masini, si merg bara la bara sau doua masini au facut accident.

Exprimarea este populara dar se refera la carcase, nu la esente. Stim cu totii ca fiecare masina executa miscarile conform comenzilor pe care le da conducatorul.  La butoanele unui tank sta tot un om ca si la butoanele unui autoturism.  Daca cei doi oameni ar sta fata in fata, puterea lor este aproximativ egala. Odata intrati in vehicule diferite, puterea lor se diferentiaza in functie de vehiculul ocupat.

In acelasi fel, exprimarea fizica a unui spirit se face prin intermediul unui corp.

Intr-o ocazie, cand mai multe spirite au ocupat un corp, acestea au fost obligate , somate de un alt spirit aflat in alt corp sa paraseasca imediat imediat nava sis a iasa afara pentru judecata.

Hai sa vedem relatarea:

 • 28. Cand a ajuns Isus de partea cealalta, in tinutul Gadarenilor, L-au intampinat doi indraciti care ieseau din morminte. Erau asa de cumpliti, ca nimeni nu putea trece pe drumul acela.
 • 29. Si iata ca au inceput sa strige: “Ce legatura este intre noi si Tine, Isuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici sa ne chinuiesti inainte de vreme?”
 • 30. Departe de ei era o turma mare de porci care pasteau.
 • 31. Dracii rugau pe Isus si ziceau: “Daca ne scoti afara din ei, da-ne voie sa ne ducem in turma aceea de porci.”
 • 32. “Duceti-va”, le-a zis El. Ei au iesit si au intrat in porci. Si deodata toata turma s-a repezit de pe rapa in mare, si a pierit in ape.

Manifestarea unui spirit (malefic sau benefic) poate duce la moartea corpului pe care il poseda, sau il poate salva de la multe nenorociri. 

Din perspectiva umana, limitata in ce priveste cunoasterea la nivel cosmic, judecam corpurile dupa aparenta. 

Din perspectiva macro, la nivel cosmic , intergalactic, o actiune ce noua ni se pare gresita, ea poate sa fie in beneficiul umanitatii. Si invers.. ceea ce la nivel uman limitat ni se pare a fi o actiune buna, ea poate avea consecinte grave la nivel macrocosmic.

Acest lucru il descrie Pavel cam asa:

 • Si daca Hristos este in voi, trupul vostru, da, este supus mortii, din pricina pacatului; dar duhul vostru este viu, din pricina neprihanirii. (Rom.8:10)

Astazi, asistam la o isterie mondiala privind “UN VIRUS”.

O nenorocire care a impartit lumea in doua. Cei care atribuie credit unei gandiri logice si cei care atrbuie credit masurilor de carantinare.

Stirile ce apare in fiecare zi la ora 13 suna asa: Astazi avem un numar de … (7500 infectati)….1000 in stare grava la ATI si 3400 declarati vindecati.

Stirile corecte ar trebuie sa sune: Astazi avem un numar de (7500 posedati .. 1000 in stare grava si 3400 vindecati. 

Suna sinistru?..

Balbaielile privind gestionarea pandemiei nu a fost din cauza unui virus. Ci din cauza faptului ca acest virus nu este virus.

Stiinta medicala poate gestiona un virus bacterilogic de oricare natura ar fi el. Dar nu poate gestiona un spirit.

Un virus natural, sau chiar si provocat, nu poate lovi toate tarile odata, in clime diferite, in stil de viata diferit, in medii diferite.

Un virus se manifesta in zone potrivite lui de propagare… mediu umed si rece, umed si cald, cald si uscat… etc….

Ori extinderea sa la nivel global si lovirea lui indifferent de clima, de mediu, de  stil de viata, de alimentatie ,, etc, indica faptul ca virusul nu este virus.

Un om care se infecteaza cu un virus, nu isi poate schimba manifestarea la nivel psihologic, si nu capata puteri fizice de necontrolat. Atunci, de ce oamenii internati erau legati de paturi, de maini si de picioare?.. Nu pentru ca teama de a nu stii cum se poate comporta cel infectat a condus la aceasta decizie?..

De ce masurile luate sunt total contrare masurilor ce stau la baza combaterii unui virus?..

De  ce apar balbele in comunicarile oficiale si sfideaza logica elementara?.. Nu pentru ca ne confruntam cu o boala psihica si cu o manifestare a unor forte nevazute de natura unor spirite?..

Pentru o vreme ca aceasta, revelatia data lui Ioan acum cca 2000 de ani spune asa:

 • Nu te teme nicidecum de ce ai sa suferi. Iata ca diavolul are sa arunce in temnita pe unii din voi, ca sa va incerce. Si veti avea un necaz de zece zile. Fii credincios pana la moarte, si-ti voi da coroana vietii.” (Apoc.2:10)

 Sunt Eusebiu Voinea… lightworkerul tau eliberat si iti doresc  lumina necesara ascensiunii tale intr-o maniera plina de caldura, pace interioara si bunatate.  

Tine aproape…

Lasă un răspuns