Medvedev crede ca cei 4 calareti din apocalipsa si-au inceput calatoria si Rusia este unul dintre ei.

Scena la care face referire Medvedev, este o descriere facuta de Ioan Evanghelistul in Apocalipsa. Folosind limbajul umanitatii de acum 19 secole in urma parea destul de SF atunci. Astazi, privim limbajul ca un simbolism.

In Iunie 2022, Rusia prin vocea fostului presedinte Dumitru Medvedev anunta: „cei patru călăreți din Apocalipsa și-au început deja călătoria.” Inca se gasesc articole in presa despre asta, dar nu vreau sa te opresti aici.

Astfel dar, vedem desfasurarea unui registru quantic, un plan de actiune, un master plan am putea spune, in care o echipa de zei, heruvimi, serafimi, tronuri, nu gasesc fiinta potrivita sa decodeze fisierul cu secretele pamantului.

Insa in limbajul MATRIX, al epocii moderne, acelasi text ar suna mult mai realist. (cum ar spune fimi-o).

Ioan descrie plastic acest lucru in Apocalips 5 2. Astfel:

Si am vazut un inger puternic, care striga cu glas tare:

„Cine este vrednic sa deschida cartea si sa-i rupa pecetile?”

Pentru generatia MATRIX, acest text s-ar citi cam asa:

„Si am vazut un breaking news, in toata media care spunea:

„Cine este hakerul ce poate sparge codul fisierului care tine inchisa energetic aceasta lume?”

Si Ioan spune ca nu se gasea nimeni vrednic sa faca treaba asta si deja il apuca plansul ca nimeni nu era in stare sa rupa sigiliul, sa sparga codul care ar putea elibera umanitatea.

Scena continua prezentand o ceata de fiinte ce fac galerie in timp ce hakerul se pregateste sa sparga codul fisierului ce tine lumea inchisa.

Si cand a spart primul cod, a aparut…..

Ioan spune: „un cal alb iar cel ce statea pe el avea un urc si o coroana.”

Simbolismul celor 4 cai (Ciuma (coronavirus) , Razboi, Foamete si Moarte) este evident cand urmarim si suprapunem mai multe coduri.

Enoch spune acelasi lucru dar in alt limbaj. Limbajele comune, asurzesc. Cand stai timp indelungat intr-un mediu zgomotos, te inveti cu zgomotul monoton incat nici nu il mai auzi.

La fel se intampla si cu mesajul. Cand acelasi mesaj este spus in alt limbaj, prinde viata, sens si actualitate.

Lasă un răspuns