Marea trezire si marele reset

Se pare că în ciuda aparențelor sumbre, se face din ce în ce mai multă Lumină. Din perspectiva liniei temporale colective, era oarecum necesară o astfel de experiență pandemică. Motivul? Trezirea conștiinței colective, sau cel puțin o parte din ea.

Personal, nu sunt de acord cu o astfel de abordare forțată, dar hei, cine sunt eu să mă interpun în fața voinței colective? Poate că Sistemul ne adusese într-o stare de amorțeală și indiferență atât de mare, încât, pentru marea majoritate a oamenilor, erau necesare niște mini-șocuri pentru a se trezi la adevăr, dincolo de iluziile vieții cotidiene. Doar Dumnezeu cunoaște Planul complet, deci n-are rost să ne agităm.

Any ways…

Știm deja de la mulți mediumi consacrați, că linia temporală a Înălțării a fost securizată prin intermediul Dispenselor Divine. Acum, că nu toată lumea va alege această linie temporală, este partea a doua. Aproximativ 60% din totalul populației actuale va alege la nivel de suflet să rămână pe această linie temporală a Înălțării. Restul de 40% vor alege alte planuri de existență conform rezonanței și contractelor lor de suflet. Sigur, cifrele se pot schimba, deoarece fiecare ființă este înzestrată cu liber arbitru și poate decide oricând o direcție nouă de evoluție.

În sfârșit, este treaba fiecărui suflet ce vrea să experimenteze. Cert este că multe suflete vor decide să părăsească (conștient sau inconștient) planul Pământului. Inclusiv Fondatorii (prin Sal Rachele) au spus încă de prin anii 2000, ca o bună parte din sufletele cantonate pe Pământ, vor părăsi planul terestru prin cedarea sistemului imunitar, deoarece nu se vor adapta la noile frecvențe cosmice. Vă sună cunoscut? Însă întrebarea este alta? Au aflat și “întunecații” de aceste preziceri? Cu siguranță!

Știm deja că această “plandemie” a fost planificată, doar că, de câte ori ne-au trecut informații ciudate pe la ureche, fie le-am etichetat ca simple conspirații, fie le-am ignorat, din simplul motiv că noi oamenii de rând, mai avem și-o viață de trăit.

Acum pe bune, cine avea timp să se intereseze de Event 201, de Word Economic Forum sau de cărțile profetice ale lui Klaus Schwab, fanul numărul 1 al Resetului Global?

Interesant este că aceste spirite arhonice camuflate în umanoizi, au acces la toate informațiile care circulă în spațiul public, din simplul motiv că trusturile și canalele media sunt deținute și controlate de către ocultă. Nimic nu le scapă! Totuși, de ce ar grăbi acest proces al “Apocalipsei”, care în realitate nu este altceva decât o trecere pe un alt spectru vibrațional electromagnetic, așa cum a dovedit și Alexander Chizhevsky încă din 1920 !? …

Nu era mai simplu ca oculta să aștepte acest ciclu cosmic solar să se desfășoare natural, fără să forțeze lucrurile? Iată o dilemă interesantă! De ce i-a mâncat în dos?

Și acum, informația bombă!

Conform unei echipe de Remote View din cadrul proiectului Far Sight, CV-19 ar fi fost eliberat din laboratoarele Wuhan mai devreme de termen, de către Alianță, pentru a împiedica perfecționarea acestui virus ca și armă biologică. CV-19 se vroia un fel de „cununa creației” din categoria c0r0nelor de mărime femto (mai mic decât nano), cu peste 300 și ceva de coduri de execuție/gene, iar programul plandemic era preconizat pentru 2020/2021, odată cu Ciclul Solar 25. Cei din Alianță au eliberat „virusul mortal” înainte de-a deveni complet operațional și la capacitate maximă. Altfel, cine știe, poate chiar am fi trăit Apocalipsa! Știți că planul a fost prestabilit de către WEF prin programare predictivă, iar scenariul urma să fie mult mai sumbru. Alianța a intervenit atât cât să nu afecteze Liberul Arbitru colectiv, împiedicând în același timp un scenariu apocaliptic. Aproape jumătate dintre sufletele întrupate în această linie temporală au cerut o schimbare pentru a declanșa Marea Trezire. Oculta știa acest lucru, de aceea au vrut să suprapună peste Marea Trezire, Marea Resetare, pentru a face pur și simplu praf conștiința colectivă a oamenilor. Vă dați seama că în cazul unei catastrofe de acest nivel, îți luai adio de la raftul cu cărți New Age. Cel puțin pentru încă o perioadă bună de timp. În felul acesta, CV-19 a devenit doar un vector de schimbare la o magnitudine mult mai mică, un vector prin care noi, acum, vedem adevărata față a Sistemului draconian.

Poate vă întrebați care este diferența dintre Marea Trezire și Marea Resetare? Marea Trezire este un fenomen organic, de triere vibrațională, pentru a nu interfera cu procesele evolutive naturale. Este un fenomen cosmic, ciclic, descris de multe alte civilizații antice. Astfel, sufletele sunt triate conform propriului lor nivel de conștiință și translocate pe diferite planete sau planuri existențiale, de unde își pot continua evoluția în funcție de stadiul spiritual actual. În schimb, Marele Reset este doar o imitație forțată, o triere falsă, suprapusă peste adevăratul proces de Înălțare. În felul acesta, arhonii mențin frecvența joasă la nivel colectiv, prin diferite tehnologii

Leave a Reply