Legea atracției: 6 moduri de a obține exact ceea ce doriți!

Când știi secretul Legii Atracției, ai potențialul de a-ți schimba viața. Deci, care este Legea Atracției? Este o lege universală care afirmă că ai capacitatea de a atrage orice vrei în viața ta concentrându-te asupra ei.

Secretul Legii Atracției
„Schimbă-ți gândirea. Îți schimbă viața! Gândurile tale îți creează realitatea. Practicați gândirea pozitivă. Acționează așa cum vrei să fii și în curând vei fi așa cum acționezi. ”

Legea Atracției Secretul este foarte simplă: Legea Atracției nu este ceva ce faci, ci este în esență cine ești. Universul răspunde la toate. Toate gândurile, acțiunile, cuvintele și intențiile tale sunt trimise instantaneu în Univers. Și, orice trimiteți îți revine imediat! S-ar putea să nu apară în realitatea voastră în acel moment, dar ați manifestat-o ​​deja.

Realitatea
Imaginați-vă că vă treziți într-o zi de luni dimineață, temându-vă de ziua de lucru. Îți face griji cu privire la colegul imposibil, la naveta de dimineață și la ziua lungă care urmează. Ei bine, tocmai ți-ai manifestat întreaga zi. Și nu a fost foarte pozitiv.

Dacă trimiteți Universului sentimente de furie și frustrare sau pur și simplu distrați aceleași gânduri repetitive, Universul vă va reflecta exact acest lucru. Drept urmare, ajungeți să vă simțiți blocați, dar aceasta este pur și simplu o iluzie. Universul este proaspăt și nou în fiecare moment. Și, dacă este adevărat, există întotdeauna o oportunitate de schimbare și creștere. Deci, este important să rețineți două lucruri:

Când trimiteți sentimente puternice către Univers, Universul răspunde într-un mod mare! Așadar, gândește-te la emoțiile pe care le simți cel mai intens.
Când gândurile tale sunt repetitive, trimiți un semnal foarte clar către Univers despre cine ești. Și, deoarece Universul nu face distincție între a dori sau a nu dori ceva, îți dă înapoi exact la ce te gândești!

O nouă perspectivă
Pentru a face schimbări, trebuie să fii conștient de ceea ce crezi în fiecare zi. Experții estimează că aveți între 60.000 și 80.000 de gânduri pe zi. Aceasta înseamnă o medie de 2.500 până la 3.300 de gânduri pe oră! Deci, ce gânduri sunt dominante în mintea ta? Evident, nu le puteți aminti pe toate, dar veți putea identifica gândurile care se repetă cel mai des.

6 moduri de a obține exact ceea ce doriți
Când doriți ceva, întregul Univers va lucra în numele dvs. pentru ca acest lucru să se întâmple. Nu trebuie să vă preocupați cum se va întâmpla. Universul va rezolva toate detaliile din culise. Tot ce trebuie să faci este să știi ce vrei, să rămâi înrădăcinat în momentul prezent și să crezi.

Așa cum am afirmat mai devreme, pentru a vă manifesta ceea ce doriți, trebuie să vă aliniați gândurile, sentimentele, acțiunile, cuvintele și intențiile la cine doriți să fiți. Când toate aceste lucruri se aliniază, vei atrage ceea ce îți dorești. Acesta este secretul Legii Atracției!

Cu toate acestea, este mai ușor de spus decât de făcut. Deci, cum poți face asta? Iată câteva etape concrete pe care le puteți începe acum!

1. Fiti conștienți de ceea ce doriți
Fiecare scop pe care îl ai este ca o sămânță pe care o plantezi în mintea ta. Pentru a hrăni acele semințe și a le permite să crească, trebuie să clarificați ce doriți. O modalitate de a face acest lucru este de a construi un tablou de viziune care să ilustreze viața ta ideală. Simțiți-vă ca persoana pe care doriți să o deveniți. Gandeste-te si comporta-te de parca ai avea deja tot ce iti doresti. Cu alte cuvinte, fii mai bun decât circumstanțele tale actuale.

2. Păstrați secretul
Nu spune nimănui ce faci. Oamenilor nu le place că nimic îi împinge în afara zonei lor de confort. Deci, atunci când îți împărtășești speranțele și visele, ei pot încerca să te descurajeze sau chiar să râdă. Aceasta înseamnă pur și simplu că nu sunt gata să o audă. Totuși, ar putea să vă determine să vă îndepărtați aspirațiile. Deci, păstrează-l tăcut. Când va fi timpul să vorbiți despre asta, veți ști.

„Viața ta este ceea ce o fac gândurile tale”.

3. Exersează recunoștința
Universul nu te va ploua din abundență dacă nu ești deja recunoscător pentru ceea ce ai. Acest lucru nu înseamnă că vă mulțumiți cu o situație de viață nefericită. Pur și simplu înseamnă că apreciați ceea ce aveți. Și, dacă ești nefericit, ia în considerare lecțiile pe care viața le poate încerca să te învețe. Acest lucru indică Universului că vă recunoașteți circumstanțele actuale. Și acesta este primul pas și cel mai important pas în schimbarea lor!

4. Fii pozitiv
Gândiți-vă la gânduri pozitive. Nu trebuie să te prefaci că totul este grozav tot timpul, dar privește partea bună atunci când este posibil. Chiar dacă treci printr-un moment dificil, învață cum să stai cu emoțiile tale și să le onorezi.

5. Cere ceea ce vrei.
Cum arată o viață ideală sau un succes? Înainte ca Universul să vă poată oferi o viață abundentă și veselă, trebuie să fiți foarte clar despre ceea ce doriți. Aceasta este partea distractivă. Cereți tot și orice doriți. Nu te abține!

6. Crede că se va întâmpla.
În cele din urmă, credeți din toată inima că se va întâmpla! Acest lucru poate fi cel mai greu, deoarece în adâncul s-ar putea să nu crezi că ești demn de abundență. Deci, atunci când lucrurile încep să meargă bine, vă puteți autosabota. Cu toate acestea, nu trebuie să cazi în această capcană. Trăind cu atenție, te poți opri din a face lucrurile care te-au reținut în toți acești ani. Poate dura ceva timp, dar nu renunțați!

Lasă un răspuns