Ce fel de lumanari aprinzi?Lumanarile pe care le aprinzi produc efecte in viata ta in functie de culoarea acestora.

Ce fel de lumanari aprinzi? Tii cont de culoarea lor? Ai putea face schimbari semnificative in viata acordand atentie ritualului simplu de a aprinde lumanari.

ALB

Aprindeți lumânări albe pentru protecție, pentru binele copiilor, al mamei și al familiei, pentru echilibru emoțional, purificare, pentru animalele de casă, pentru sănătate și vindecare, pentru eliberarea de trecut sau de probleme, pentru marile realizări ale vieții, pentru creativitate și fertilitate, pentru deschidere spirituală, pentru ajutor de la persoane importante. Atunci când aveți nevoie de un răspuns la o problemă urgentă aprindeți o lumânare alba și meditați.


NEGRU

Aprindeți lumânări negre pentru protecție împotriva energiilor negative și pentru înlăturarea ghinioanelor, piedicilor, necazurilor. Dacă simțiți că vă simțiți blocați într-un proiect aprindeți o lumânare neagră și meditați. Răspunsul va veni curând.


ROSU

Aprindeți lumânări roșii pentru protecție, pasiune, dragoste, sex, stimulare, revigorare, energizare, curaj, victorie, căsătorie, alungarea rivalilor, fertilitate, magnetism, sex appeal, voința, putere. Dacă v-ati certat cu iubitul este de ajuns sa aprindeți o lumânare roșie și să vă concentrați pe relație. Pentru succes în dragoste, pentru revigorarea vieții de cuplu, pentru menținerea iubirii, pentru faimă și recunoașterea meritelor, pentru extinderea afacerii și afirmare la nivel larg, pentru succes deplin în cariera, succes financiar, revigorare materială, acumulare materială.


ROZ

Aprindeți lumânări roz pentru începerea de noi relații, dragoste, afecțiune, energie, prietenie, familie, vindecare, echilibru emoțional. Pentru menținerea iubirii în cuplu, pentru atragerea unei noi iubiri, pentru buna înțelegere. Dacă vă simțiți singuri sau nu sunteți siguri în legătură cu o noua persoana pe plan sentimental, aprindeți o lumanare roz si meditați.


PORTOCALIU

Aprindeți lumânări portocalii pentru echilibru, prosperitate, energizare, noroc, succes, stimulare, încurajare, adaptare, schimbare, atracția celor din jur, optimism, distracție, acțiune pentru îndeplinirea unui țel. Pentru menținerea pasiunii în relațiile sentimentale, pentru revigorarea vieții de cuplu, pentru atragerea iubirii. Puteți s-o folosiți exclusiv atunci când aveți o ceară în cuplu.


GALBEN

Aprindeți lumânări galbene pentru claritate mentală, concentrare, succes la examene și la școală, lucru, succes la serviciu, comunicare, optimism, creativitate, imaginație, putere de convingere, pentru câștigarea încrederii celor din jur, atragerea și menținerea dragostei, succes în plan sentimental, noi relații de dragoste, revigorare în cuplu, copii, relații bune cu copiii. Dacă aveți un proiect și nu știți ce decizie ar trebui să luați, aprindeți o lumânare galbenă și meditați.


AURIU

Aprindeți lumânări aurii pentru energie, vindecare, faimă, succes, realizare, bani, noroc, atracție, șarm, putere de convingere, succes financiar, bogăție, prosperitate. Dacă aveți o firmă și vedeți că lucrurile nu merg foarte bine aprindeți o lumânare aurie și lasati-o să ardă până se termină. Veți primi răspunsuri la întrebări.


VERDE

Aprindeți lumânări verzi pentru succes la bani, progres, prosperitate, acumulare de bani, succes la bani, vindecare si sănătate, armonie în casă, înnoirii, noi începuturi și inițiative, schimbări pozitive, căsătorie, agricultură, plante, învățătură, succes la școală și la examene, cunoaștere, extinderea orizonturilor cunoașterii, împotriva atacurilor negative (magice), dragoste și fertilitate (verde intens), ambiție (verde închis). Aprindeți lumânări verzi dacă vreți să primiți o sumă de bani sau dacă aveți persoane datoare care refuză să vă dea banii înapoi. Ce fel de lumanari aprinzi poate imbunatati semnificativ starea ta materiala.


ALBASTRU

Aprindeți lumânări albastre pentru relaxare, somn, sănătate, vindecare, fidelitate, emotivitate, armonie în casa, pace, ghidare din astral, succes la școală și la examene, reușit în proiectele legate de educație și învățământ, succes în carieră, promovare la serviciu, reușită la serviciu. Atunci când sunteți foarte nervoși aprindeți această lumânare s2i lasati-o să ardă cel puțin 10 minute.


BLEU

Aprindeți lumânări bleu pentru liniște, fericire, pace, răbdare, sănătate, prietenie, înțelegere, reconciliere, protecție în călătorii, armonie în casă. Dacă răbdarea nu este punctul vostru forte, aprindeți o lumânare bleu timp de 7 zile, câte 10 minute, la aceeași oră. Veți observa schimbări uimitoare.


BLEUMARIN

Aprindeți lumânări albastre împotriva depresiei, sentimentelor, gesturilor sau gândurilor negative, succes în carieră. Dacă sunteți pesimiști atunci trebuie neapărat să aveți în casă lumânări de culoare bleumarin.


VIOLET / PURPURIU

Aprindeți lumânări violet/purpurii pentru împlinirea dorințelor, înțelepciune, recunoașterea meritelor, progres în afaceri, recompense materiale, evoluție socială, putere, succes, protecție divină, independență, călătorii îndepărtate, alungarea ghinionului, atragerea noroculu financiar, acumulare financiară. Dacă simțiți că nu reușiți să păstrați banii, atunci ar trebui să aveți în casă lumânări de această culoare. Țineți-le aprinse minim o oră.


Sursa: lumea spirituală

Lasă un răspuns